Nigdy tu nie wchodzilem i tym bardziej nie odpisywąłem ale krew mnie zalewa jak czytam takie bzdety
sory i zycze spokojnego handlu w branzy
pozdrawaim i zycze intensywnej pracy..
I nie czekam az ktos odpisze!wazne by ktos to pzreczytał;P)

a co twoim zdaniem ozanacza doświadczony i rzetelny pracownik - bo dla mnie dobrą jakość produktu. Piszę produktu ponieważ to "coś" może oznaczać np. samochód którym dojeżdżasz do pracy i nie psuje sie po drodze, lub buty które się nie rozkleją jak już pchasz ten samochód.przekumaty_Borsuk pisze:gratki faun.... zajebiste wręcz podejście...![]()
"potrafić to coś sprzedać"...
... a może wyprodukować coś dobrej jakości w rozsądnej cenie
phi..

czasami po prostu warto przyznać sie do błędu, na przykład że najpierw sie napisało a potem pomyślało... no chyba że mówimy o producentach samochodów bądź butów, ale wtedy to nie to forum...faun pisze: to "coś" może oznaczać np. samochód którym dojeżdżasz do pracy i nie psuje sie po drodze, lub buty które się nie rozkleją jak już pchasz ten samochód.
czasami po prostu warto czytać całość tekstu, a nie czepiac sie z uporem maniaka jednego słowa. Więc powtórzę raz jeszcze że dla mnie rzetelny i doświadczony pracownik oznacza dobrej jakości produkt -"coś", bo jak sie troche rozejrzysz to stwierdzisz ze dotyczy to wszystkiego. No chyba że wolisz człapać do roboty w marnej jakości butach, ale to już nie to forum.przekumaty_Borsuk pisze:czasami po prostu warto przyznać sie do błędu, na przykład że najpierw sie napisało a potem pomyślało... no chyba że mówimy o producentach samochodów bądź butów, ale wtedy to nie to forum...faun pisze: to "coś" może oznaczać np. samochód którym dojeżdżasz do pracy i nie psuje sie po drodze, lub buty które się nie rozkleją jak już pchasz ten samochód.