ZENUJACE POSTY!!!!!!!!!!!!!!

sporo w branzy
Czytelnik
Czytelnik

ZENUJACE POSTY!!!!!!!!!!!!!!

Post autor: sporo w branzy »

Jak tak czytam te opinie, wymadrzanie sie,kłotnie i przekomarzania to az niedobrze sie robi....Ludzie zamiast tracic czas na pisanie tych pierdół wezcie sie konkretnie do roboty!To forum dyskusyjne przerodzilo sie walke nie wiadomo o co????Non stop wałkowane te same tematy i tyle samo wymadrzan :lol: :lol: moze czas cos innego zrobic??np...porzadek z dostawcami?zeby nie było tyle reklamacji, nerw itd....
Nigdy tu nie wchodzilem i tym bardziej nie odpisywąłem ale krew mnie zalewa jak czytam takie bzdety
sory i zycze spokojnego handlu w branzy :D
pozdrawaim i zycze intensywnej pracy..

I nie czekam az ktos odpisze!wazne by ktos to pzreczytał;P)

oknoAD

Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: DAREK 13 »

Zgadzam się z Panem "sporo w branzy", jeśli masz dużo reklamacji musisz zrobić porządek z dostawcami.

Ładny nick, ja bym czegoś takiego nie wymyślił.
michalek
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: michalek »

ale jak mogłeś czytać jak tu nie zaglądasz. jasnowidz czy co?
sporo w branzy
Czytelnik
Czytelnik

Michałku, napisałem ze nigdy tu nie zagladałem,az nadszedł dzien kiedy majac troche czasu przestudiowałem sobie problmy dealerów i klientów.Stad mój post!! :lol:
AgnieszkaM.
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: AgnieszkaM. »

Tak Sporo w branzy- masz racje, na postach "w koło Macieju" jedno i to samo :roll: i problemy która Firma jest najlepsza? Ja pracuję już w drugiej produkującej okna i wszędzie jest tak samo, a jak się ma dobrego handlowca to wtedy problemy znikają. :lol:
Agnieszka
faun
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: faun »

moim zdaniem problemy znikają wtedy gdy ma się doświadczonych i rzetelnych pracowników na produkcji + poprawna logistyka + sprawny serwis, a handlowiec musi potrafić to "coś" sprzedać w czym będą mu bardzo pomocne te wszystkie plusy.

przekumaty_Borsuk
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: przekumaty_Borsuk »

gratki faun.... zajebiste wręcz podejście... :roll:

"potrafić to coś sprzedać"... :shock:

... a może wyprodukować coś dobrej jakości w rozsądnej cenie :?:

phi.. :x
faun
Czytelnik
Czytelnik

przekumaty_Borsuk pisze:gratki faun.... zajebiste wręcz podejście... :roll:

"potrafić to coś sprzedać"... :shock:

... a może wyprodukować coś dobrej jakości w rozsądnej cenie :?:

phi.. :x
a co twoim zdaniem ozanacza doświadczony i rzetelny pracownik - bo dla mnie dobrą jakość produktu. Piszę produktu ponieważ to "coś" może oznaczać np. samochód którym dojeżdżasz do pracy i nie psuje sie po drodze, lub buty które się nie rozkleją jak już pchasz ten samochód.
przekumaty_Borsuk
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: przekumaty_Borsuk »

faun pisze: to "coś" może oznaczać np. samochód którym dojeżdżasz do pracy i nie psuje sie po drodze, lub buty które się nie rozkleją jak już pchasz ten samochód.
czasami po prostu warto przyznać sie do błędu, na przykład że najpierw sie napisało a potem pomyślało... no chyba że mówimy o producentach samochodów bądź butów, ale wtedy to nie to forum... :roll:
faun
Czytelnik
Czytelnik

przekumaty_Borsuk pisze:
faun pisze: to "coś" może oznaczać np. samochód którym dojeżdżasz do pracy i nie psuje sie po drodze, lub buty które się nie rozkleją jak już pchasz ten samochód.
czasami po prostu warto przyznać sie do błędu, na przykład że najpierw sie napisało a potem pomyślało... no chyba że mówimy o producentach samochodów bądź butów, ale wtedy to nie to forum... :roll:
czasami po prostu warto czytać całość tekstu, a nie czepiac sie z uporem maniaka jednego słowa. Więc powtórzę raz jeszcze że dla mnie rzetelny i doświadczony pracownik oznacza dobrej jakości produkt -"coś", bo jak sie troche rozejrzysz to stwierdzisz ze dotyczy to wszystkiego. No chyba że wolisz człapać do roboty w marnej jakości butach, ale to już nie to forum.
sporo w branzy
Czytelnik
Czytelnik

PISZAC POST:ZENUJACE POSTY"" WŁASNIE TAKIE JAK TE MIALEM NA MYSLI-PORAZKA!
jurek2591
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: jurek2591 »

Masz racje, kolego "dlugo w branży", z tym, że jest gorzej. To nie tylko posty są żenujące, ale cala branża okienna, do tego stopnia, ze zrób najlepiej tak jak ja, kiedy po 13 latach pracy w niej, opusciłem ją bez żalu. Zreszta nie tylko okienka sa mierne - taki "polski biznes", ale też wiele innych "składników domów". Wszedlem dziś,w wigilię na to forum po dłuższej nieobecnosci, w nadziei, ze >>stworzenia<< w tym dniu mówia ludzkim głosem, ale tu stara bajka.
Szkoda czasu, wywalam to z zakładek.
Wesołych świąt!!
faun
Czytelnik
Czytelnik

ten przemówił ludzkim głosem
faun
Czytelnik
Czytelnik

miałem na mysli szympansa
faun
Czytelnik
Czytelnik

Jeżeli chodzi o składniki to prawdopodobnie juz ktoś miał dośc TYPA który serwował wszystkim marnej jakości towar i po trzynastu latch powiedzieli ci dość i pozostoło tylko zmienić branże bo w tej juz cie znają :D :D :D
ODPOWIEDZ