(L)egia Warszawa

KFO Leszek
Czytelnik
Czytelnik

(L)egia Warszawa

Post autor: KFO Leszek »

Lubi ktoś na tym forum znany wszystkim kibcom klub stołeczny Legia Warszawa? Jestem jego fanem od x lat mimo tego, że mieszkam w wielkopolsce. Oczywiście możecie pisać, że nienawidzicie Legii i że Legia to k...a ale mnie to nie rusza. Wiem jedno Legia najlepsza w Polsce jest!Poszukuję fanów naszej Legiuni.

Dla wszystkich tych, którzy nie mogą ścierpieć tego, że taki post pojawił się na forum informuję, że pracuję w fabryce okien i u mnie także można kupić okna.

Piszcie pozdro (L)
Ostatnio zmieniony wt lut 20, 2007 10:01 am przez KFO Leszek, łącznie zmieniany 1 raz.

oknoAD

złotarączka
Czytelnik
Czytelnik

odp

Post autor: złotarączka »

kolego to jest forum okienne a nie sportowe!!!!!
michalek
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: michalek »

no chyba że wymieniłeś legii okna i masz problem :lol:
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: DAREK 13 »

Jeszcze jeden relikt byłej epoki, tak jak milicja obywatelska i kartki zaopatrzeniowe. Bez tradycji, bez wychowanków, ostatnie dwa mistrzostwa przy zielonym stoliku. Wpierw podzielili ligę ne grupy by legła nie grała z Łodzią bo tu zawsze przegrywa, przy drugim zadbano o nieobecność klubów z wychowankami i tradycją w ekstraklasie by nie przeszkadzały w "zdobyciu".
Dla mnie ludzie tacy jak ty to biedacy którzy nie wiedzą kim są bo własnej historii nie znają, nie wiedzą że Pan Kazimierz jest wychowankiem Marymontu klubu z tradycją i wiele więcej takich tam.
Dlaczego taki wojskowy potwórek jeszcze istnieje, podobno mamy wolność i demokrację? Dlaczego jej działalności nie zamkną pozwy o odszkodowania za złamane kariery, pozwy o zapłatę za skradzionych zawodników - wychowanków?
Zamknąć i zapomnieć bo nie ma się czym chwalić. Twoja legła jest murem berlińskim polskiego futbolu.

Bez poważania.
michalek
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: michalek »

oj aleś mu dowalił. złamałeś jego kibolskie serce 8)
Awatar użytkownika
RRQ
Ekspert
Ekspert
Kontakt:

Post autor: RRQ »

cześć jestem Amanta szukam przyjaciela na całe życie i nie tylko ...

możej jeszcze napisz tu o hodowli jedwabników, albo o serwisie opon do stara. Kolegów na stadionie szukaj a nie tu

ODPOWIEDZ