(L)egia Warszawa
-
KFO Leszek
- Czytelnik

(L)egia Warszawa
Lubi ktoś na tym forum znany wszystkim kibcom klub stołeczny Legia Warszawa? Jestem jego fanem od x lat mimo tego, że mieszkam w wielkopolsce. Oczywiście możecie pisać, że nienawidzicie Legii i że Legia to k...a ale mnie to nie rusza. Wiem jedno Legia najlepsza w Polsce jest!Poszukuję fanów naszej Legiuni.
Dla wszystkich tych, którzy nie mogą ścierpieć tego, że taki post pojawił się na forum informuję, że pracuję w fabryce okien i u mnie także można kupić okna.
Piszcie pozdro (L)
Dla wszystkich tych, którzy nie mogą ścierpieć tego, że taki post pojawił się na forum informuję, że pracuję w fabryce okien i u mnie także można kupić okna.
Piszcie pozdro (L)
Ostatnio zmieniony wt lut 20, 2007 10:01 am przez KFO Leszek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
złotarączka
- Czytelnik

odp
kolego to jest forum okienne a nie sportowe!!!!!
Jeszcze jeden relikt byłej epoki, tak jak milicja obywatelska i kartki zaopatrzeniowe. Bez tradycji, bez wychowanków, ostatnie dwa mistrzostwa przy zielonym stoliku. Wpierw podzielili ligę ne grupy by legła nie grała z Łodzią bo tu zawsze przegrywa, przy drugim zadbano o nieobecność klubów z wychowankami i tradycją w ekstraklasie by nie przeszkadzały w "zdobyciu".
Dla mnie ludzie tacy jak ty to biedacy którzy nie wiedzą kim są bo własnej historii nie znają, nie wiedzą że Pan Kazimierz jest wychowankiem Marymontu klubu z tradycją i wiele więcej takich tam.
Dlaczego taki wojskowy potwórek jeszcze istnieje, podobno mamy wolność i demokrację? Dlaczego jej działalności nie zamkną pozwy o odszkodowania za złamane kariery, pozwy o zapłatę za skradzionych zawodników - wychowanków?
Zamknąć i zapomnieć bo nie ma się czym chwalić. Twoja legła jest murem berlińskim polskiego futbolu.
Bez poważania.
Dla mnie ludzie tacy jak ty to biedacy którzy nie wiedzą kim są bo własnej historii nie znają, nie wiedzą że Pan Kazimierz jest wychowankiem Marymontu klubu z tradycją i wiele więcej takich tam.
Dlaczego taki wojskowy potwórek jeszcze istnieje, podobno mamy wolność i demokrację? Dlaczego jej działalności nie zamkną pozwy o odszkodowania za złamane kariery, pozwy o zapłatę za skradzionych zawodników - wychowanków?
Zamknąć i zapomnieć bo nie ma się czym chwalić. Twoja legła jest murem berlińskim polskiego futbolu.
Bez poważania.