Kto robi na chinolu?

Vitale
Czytelnik
Czytelnik

Kto robi na chinolu?

Post autor: Vitale »

jak jest z jakością chinoli? Szkło, profile etc. Jeśli macie jakieś doświadczenie, podzielcie się. Zastanawiam się czy w to wejść. Ostatnie podwyżki szkła mnie :evil: Może na chinolu wyjdę na swoje????

oknoAD

Awatar użytkownika
KNMTG
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Re: Kto robi na chinolu?

Post autor: KNMTG »

Vitale pisze:jak jest z jakością chinoli? Szkło, profile etc. Jeśli macie jakieś doświadczenie, podzielcie się. Zastanawiam się czy w to wejść. Ostatnie podwyżki szkła mnie :evil: Może na chinolu wyjdę na swoje????
Wchodź w temat chłopie i nie słuchaj co inni gadają - rewela, że mucha nie siada.
jawaryn :)
Awatar użytkownika
Jolglass
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

JOLGLASS - Odpowiedź na temat "CHINOLI"

Post autor: Jolglass »

Obrazek
PRODUCENT OKIEN I DRZWI PCV
HURT SZKŁA BUDOWLANEGO
TRANSPORT MATERIALOW SYPKICH

Witam, jesli chodzi o CHINSKIE Szkoło budowlane to chciałbym zaznaczyc ze jest ono dobreaj jakości, firma JOLGLASS zajmuje sie sprowadzaniem szkła CHINSKIEGO. POSIADAMY WłASNE SRODKI TRENSPORTOWE Z DZWIGAMI SAMOWYłADOWCZYMI.

PROWADZIMY SPREDAZ SZKłA Z WSZYSTKICH HUT W POLSCE!!!

ZAPRASZAMY DO WSPOLPRACY

kontakt: tel. 0 52 564 26 26, 564 26 41
fax.0 52 564 26 88.

e-mail: [email protected]
Przedsiębiorstwo "JOLGLASS" Spółka z o.o.
Złotowo 10, 88-190 Barcin
www.jolglass.pl

tel. 0 52 564 26 26, 564 26 41
fax.0 52 564 26 88
katst
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: katst »

mnie tez bardzo interesuje wasza opinia o deco. wchodzi coraz odwazniej na rynek. u nas juz 3 firmy w okolicy na tym produkuja. moze wypowiedza sie montazysci producenci i ci co jakakolwieg wiedze o tym maja
producent -aluplast
Jose Torres
Czytelnik
Czytelnik

rewelacja

Post autor: Jose Torres »

ja wiem, że o decco dużo mówili złego a proszę jak sobie chłopaki radzą. Znam firmę, która robi na decco i bardzo sobie chwalą. No zobaczymy jak będzie ale zauważcie, że najwiecej mówią Ci, którym w gardle staje kością fakt, że ich niemieckie, kanadyjskie i inne cudne wyroby nie sprzedają się jakby oni chcieli i próbują puścić w obieg fałszywą opinię o bardzo złej jakości chińszczyzny. Utarło sie, że to co chińskie to dziadostwo. Owszem, ubrania tak, ale nie przenośmy z góry opinii o branży odzieżowej na branże budowlaną tylko poczekajmy na wyniki. Od budmy 2006 kiedy to decco weszło u nas na rynek troszeczke zamieszali ... wg mnie pozytywnie.
PREZES 80
Małomówny
Małomówny

Re: rewelacja

Post autor: PREZES 80 »

Jose Torres pisze:ja wiem, że o decco dużo mówili złego a proszę jak sobie chłopaki radzą. Znam firmę, która robi na decco i bardzo sobie chwalą. No zobaczymy jak będzie ale zauważcie, że najwiecej mówią Ci, którym w gardle staje kością fakt, że ich niemieckie, kanadyjskie i inne cudne wyroby nie sprzedają się jakby oni chcieli i próbują puścić w obieg fałszywą opinię o bardzo złej jakości chińszczyzny. Utarło sie, że to co chińskie to dziadostwo. Owszem, ubrania tak, ale nie przenośmy z góry opinii o branży odzieżowej na branże budowlaną tylko poczekajmy na wyniki. Od budmy 2006 kiedy to decco weszło u nas na rynek troszeczke zamieszali ... wg mnie pozytywnie.
W naszej branży też jest badziew z Chin np. drzwi zew. po 500 zł. Mnie to akurat bardzo cieszy, bo dzięki klientom którzy kupią to (przepraszam) g..... i się przejadą, pozostali zrozumieją że cena to nie wszystko.
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA

Szerszel
Profesjonalista
Profesjonalista

Re: rewelacja

Post autor: Szerszel »

PREZES 80 pisze:
Jose Torres pisze:ja wiem, że o decco dużo mówili złego a proszę jak sobie chłopaki radzą. Znam firmę, która robi na decco i bardzo sobie chwalą. No zobaczymy jak będzie ale zauważcie, że najwiecej mówią Ci, którym w gardle staje kością fakt, że ich niemieckie, kanadyjskie i inne cudne wyroby nie sprzedają się jakby oni chcieli i próbują puścić w obieg fałszywą opinię o bardzo złej jakości chińszczyzny. Utarło sie, że to co chińskie to dziadostwo. Owszem, ubrania tak, ale nie przenośmy z góry opinii o branży odzieżowej na branże budowlaną tylko poczekajmy na wyniki. Od budmy 2006 kiedy to decco weszło u nas na rynek troszeczke zamieszali ... wg mnie pozytywnie.
W naszej branży też jest badziew z Chin np. drzwi zew. po 500 zł. Mnie to akurat bardzo cieszy, bo dzięki klientom którzy kupią to (przepraszam) g..... i się przejadą, pozostali zrozumieją że cena to nie wszystko.
Co do drzwi to masz absolutną rację , w profilach jest znacznie lepiej co nie oznacza że jest to jakiś super profil.
Podobno deco jest dość biały i są trudnosci z dopasowaniem np. wypełnień i innych elementów okna.
kaba
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: kaba »

szkło chinskie podobno bardzo bogaty asortyment i niezla jakość tylko formatki mało wydajne kiepski wymiar tafli -( muszą zmieścić sie w kontenery)
Pozdrawiam:
Karol
ODPOWIEDZ