Kto robi na chinolu?
Kto robi na chinolu?
jak jest z jakością chinoli? Szkło, profile etc. Jeśli macie jakieś doświadczenie, podzielcie się. Zastanawiam się czy w to wejść. Ostatnie podwyżki szkła mnie
Może na chinolu wyjdę na swoje????
Re: Kto robi na chinolu?
Wchodź w temat chłopie i nie słuchaj co inni gadają - rewela, że mucha nie siada.Vitale pisze:jak jest z jakością chinoli? Szkło, profile etc. Jeśli macie jakieś doświadczenie, podzielcie się. Zastanawiam się czy w to wejść. Ostatnie podwyżki szkła mnieMoże na chinolu wyjdę na swoje????
jawaryn 
- Jolglass
- Czytelnik

- Kontakt:
JOLGLASS - Odpowiedź na temat "CHINOLI"

PRODUCENT OKIEN I DRZWI PCV
HURT SZKŁA BUDOWLANEGO
TRANSPORT MATERIALOW SYPKICH
Witam, jesli chodzi o CHINSKIE Szkoło budowlane to chciałbym zaznaczyc ze jest ono dobreaj jakości, firma JOLGLASS zajmuje sie sprowadzaniem szkła CHINSKIEGO. POSIADAMY WłASNE SRODKI TRENSPORTOWE Z DZWIGAMI SAMOWYłADOWCZYMI.
PROWADZIMY SPREDAZ SZKłA Z WSZYSTKICH HUT W POLSCE!!!
ZAPRASZAMY DO WSPOLPRACY
kontakt: tel. 0 52 564 26 26, 564 26 41
fax.0 52 564 26 88.
e-mail: [email protected]
Przedsiębiorstwo "JOLGLASS" Spółka z o.o.
Złotowo 10, 88-190 Barcin
www.jolglass.pl
tel. 0 52 564 26 26, 564 26 41
fax.0 52 564 26 88
Złotowo 10, 88-190 Barcin
www.jolglass.pl
tel. 0 52 564 26 26, 564 26 41
fax.0 52 564 26 88
-
katst
- Czytelnik

- Kontakt:
-
Jose Torres
- Czytelnik

rewelacja
ja wiem, że o decco dużo mówili złego a proszę jak sobie chłopaki radzą. Znam firmę, która robi na decco i bardzo sobie chwalą. No zobaczymy jak będzie ale zauważcie, że najwiecej mówią Ci, którym w gardle staje kością fakt, że ich niemieckie, kanadyjskie i inne cudne wyroby nie sprzedają się jakby oni chcieli i próbują puścić w obieg fałszywą opinię o bardzo złej jakości chińszczyzny. Utarło sie, że to co chińskie to dziadostwo. Owszem, ubrania tak, ale nie przenośmy z góry opinii o branży odzieżowej na branże budowlaną tylko poczekajmy na wyniki. Od budmy 2006 kiedy to decco weszło u nas na rynek troszeczke zamieszali ... wg mnie pozytywnie.
Re: rewelacja
W naszej branży też jest badziew z Chin np. drzwi zew. po 500 zł. Mnie to akurat bardzo cieszy, bo dzięki klientom którzy kupią to (przepraszam) g..... i się przejadą, pozostali zrozumieją że cena to nie wszystko.Jose Torres pisze:ja wiem, że o decco dużo mówili złego a proszę jak sobie chłopaki radzą. Znam firmę, która robi na decco i bardzo sobie chwalą. No zobaczymy jak będzie ale zauważcie, że najwiecej mówią Ci, którym w gardle staje kością fakt, że ich niemieckie, kanadyjskie i inne cudne wyroby nie sprzedają się jakby oni chcieli i próbują puścić w obieg fałszywą opinię o bardzo złej jakości chińszczyzny. Utarło sie, że to co chińskie to dziadostwo. Owszem, ubrania tak, ale nie przenośmy z góry opinii o branży odzieżowej na branże budowlaną tylko poczekajmy na wyniki. Od budmy 2006 kiedy to decco weszło u nas na rynek troszeczke zamieszali ... wg mnie pozytywnie.
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA
Re: rewelacja
Co do drzwi to masz absolutną rację , w profilach jest znacznie lepiej co nie oznacza że jest to jakiś super profil.PREZES 80 pisze:W naszej branży też jest badziew z Chin np. drzwi zew. po 500 zł. Mnie to akurat bardzo cieszy, bo dzięki klientom którzy kupią to (przepraszam) g..... i się przejadą, pozostali zrozumieją że cena to nie wszystko.Jose Torres pisze:ja wiem, że o decco dużo mówili złego a proszę jak sobie chłopaki radzą. Znam firmę, która robi na decco i bardzo sobie chwalą. No zobaczymy jak będzie ale zauważcie, że najwiecej mówią Ci, którym w gardle staje kością fakt, że ich niemieckie, kanadyjskie i inne cudne wyroby nie sprzedają się jakby oni chcieli i próbują puścić w obieg fałszywą opinię o bardzo złej jakości chińszczyzny. Utarło sie, że to co chińskie to dziadostwo. Owszem, ubrania tak, ale nie przenośmy z góry opinii o branży odzieżowej na branże budowlaną tylko poczekajmy na wyniki. Od budmy 2006 kiedy to decco weszło u nas na rynek troszeczke zamieszali ... wg mnie pozytywnie.
Podobno deco jest dość biały i są trudnosci z dopasowaniem np. wypełnień i innych elementów okna.