Jak u Was z dostawami okien z DRUTEX-u ??
Jak u Was z dostawami okien z DRUTEX-u ??
Ile czekacie na okna IGLO białe i barwione w masie, jak kiedyś terminy mieli krótkie to teraz w trakcie rozmowy słyszę że 3 tyg. ale gwarancji nie dają że nie zabraknie profili więc możliwe że potrwa to dłóżej. Czy macie też takie odczucie że w DRUTEX-ie nie ma z kim rozmawiać ? Nie potrafią wyznaczyć terminu dostawy a do przedstwaiciela handlowego nie mogę się dodzwonić od 2 dni (nie pierwszy raz) chodź na ich okna nie mogę narzekać to kontakt z przedstawicielem to porażka.
Re: Jak u Was z dostawami okien z DRUTEX-u ??
Widzę że konkurencja ucieka się do różnych metod walki rynkowej, ale żeby taka bezpodstawna krytyka, oj nieładnie, nieładnie, kolego.marioo pisze:Ile czekacie na okna IGLO białe i barwione w masie, jak kiedyś terminy mieli krótkie to teraz w trakcie rozmowy słyszę że 3 tyg. ale gwarancji nie dają że nie zabraknie profili więc możliwe że potrwa to dłóżej. Czy macie też takie odczucie że w DRUTEX-ie nie ma z kim rozmawiać ? Nie potrafią wyznaczyć terminu dostawy a do przedstwaiciela handlowego nie mogę się dodzwonić od 2 dni (nie pierwszy raz) chodź na ich okna nie mogę narzekać to kontakt z przedstawicielem to porażka.
Po Twoim poście od razu widać że Ty przecież nie kupujesz okien w Drutexie, bo wtedy byś wiedział że Drutex nigdy nie oferował profilu Aluplasta IGLO barwionego w masie, a swój IGLO barwiony w masie dopiero będą oferować do sprzedaży w czerwcu i termin realizacji na początku będzie bardzo długi.
A co do telefonów, to nigdy nie czekam dłużej niż 5 minut.
Lepiej weź się porządnie do pracy, a nie opowiadasz historie wyssane z palca.
Z poważaniem
PS.
A co do dostawy to w tym tygodniu miałem dwa transporty, a tak regularnie raz w tygodniu dostaję okna.
A może przedstawiciel handlowy ma urlop lub jest chory przecież to też człowiek, ale jak mi się wydaje to w Drutexie mają kilka nr telefonów, np0598229100 (sekretariat) gdzie bardzo sympatyczna Pani pomoże w każdym problemie, no prawie w każdym