Jak u Was z dostawami okien z DRUTEX-u ??

marioo
Czytelnik
Czytelnik

Jak u Was z dostawami okien z DRUTEX-u ??

Post autor: marioo »

Ile czekacie na okna IGLO białe i barwione w masie, jak kiedyś terminy mieli krótkie to teraz w trakcie rozmowy słyszę że 3 tyg. ale gwarancji nie dają że nie zabraknie profili więc możliwe że potrwa to dłóżej. Czy macie też takie odczucie że w DRUTEX-ie nie ma z kim rozmawiać ? Nie potrafią wyznaczyć terminu dostawy a do przedstwaiciela handlowego nie mogę się dodzwonić od 2 dni (nie pierwszy raz) chodź na ich okna nie mogę narzekać to kontakt z przedstawicielem to porażka.

oknoAD

kojot45
Zaangażowany
Zaangażowany

Re: Jak u Was z dostawami okien z DRUTEX-u ??

Post autor: kojot45 »

marioo pisze:Ile czekacie na okna IGLO białe i barwione w masie, jak kiedyś terminy mieli krótkie to teraz w trakcie rozmowy słyszę że 3 tyg. ale gwarancji nie dają że nie zabraknie profili więc możliwe że potrwa to dłóżej. Czy macie też takie odczucie że w DRUTEX-ie nie ma z kim rozmawiać ? Nie potrafią wyznaczyć terminu dostawy a do przedstwaiciela handlowego nie mogę się dodzwonić od 2 dni (nie pierwszy raz) chodź na ich okna nie mogę narzekać to kontakt z przedstawicielem to porażka.
Widzę że konkurencja ucieka się do różnych metod walki rynkowej, ale żeby taka bezpodstawna krytyka, oj nieładnie, nieładnie, kolego.
Po Twoim poście od razu widać że Ty przecież nie kupujesz okien w Drutexie, bo wtedy byś wiedział że Drutex nigdy nie oferował profilu Aluplasta IGLO barwionego w masie, a swój IGLO barwiony w masie dopiero będą oferować do sprzedaży w czerwcu i termin realizacji na początku będzie bardzo długi.
A co do telefonów, to nigdy nie czekam dłużej niż 5 minut.
Lepiej weź się porządnie do pracy, a nie opowiadasz historie wyssane z palca.
Z poważaniem
PS.
A co do dostawy to w tym tygodniu miałem dwa transporty, a tak regularnie raz w tygodniu dostaję okna.
A może przedstawiciel handlowy ma urlop lub jest chory przecież to też człowiek, ale jak mi się wydaje to w Drutexie mają kilka nr telefonów, np0598229100 (sekretariat) gdzie bardzo sympatyczna Pani pomoże w każdym problemie, no prawie w każdym :) bez urazy.
RB
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: RB »

Aby kupić IGLO -to należy wpłacić 100 % wartości za okna . A jak nie-to nie ma współpracy i wypad.
ODPOWIEDZ