Skuteczna reklama w oknach

Roman_2007
Czytelnik
Czytelnik

Skuteczna reklama w oknach

Post autor: Roman_2007 »

Witam, mam pytanko: otworzyłem nie dawno punkt z oknami i chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób się reklamować? Czy radio lub ulotki są skuteczne, albo co jeszcze?
Szczerze dziękuję za wszystkie informacje
Romek

oknoAD

Jan36_39
Małomówny
Małomówny

Post autor: Jan36_39 »

Naskuteczniejsza reklama - polecenie przez zadowolonego klienta
asert new
Czytelnik
Czytelnik

ulotki są skuteczne

Post autor: asert new »

Plecam Ci gorąco reklamę związaną z ulotkami. My zajmujemy się takim sposobem reklamy w oknach już kilka lat. 10 000 kolorowych ulotek mozesz kupić już za 280 zł netto, więc myslę, że to nie drogo. Chociaż niektóre firmy okienne kolportują tych ulotek nawet 100 000 w miesiącu.
Wiem, że to działa i przynosi efekty. Jak będziesz zainteresowany zapraszam na priv albo [email protected]. Pozdrowionka
Darek W
Małomówny
Małomówny

Post autor: Darek W »

Ulotki ewentualnie telewizja kablowa + poczta pantoflowa To się sprawdza
Natalia BH
Czytelnik
Czytelnik

Re: Skuteczna reklama w oknach

Post autor: Natalia BH »

Roman_2007 pisze:Witam, mam pytanko: otworzyłem nie dawno punkt z oknami i chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób się reklamować? Czy radio lub ulotki są skuteczne, albo co jeszcze?
Szczerze dziękuję za wszystkie informacje
Romek
Zdecydowanie ulotki, największy odzew zawsze przynosi kolportaż, jednak ulotka musi być zaprojektowana przez dobrego grafika mającego pojęcie o reklamie, nie przez amatora photoshopa. Dobre hasło reklamowe i wyeksponowanie charakterystycznych cech stolarki+ nawiązanie do sielanki domu rodzinnego (czyli foto uśmiechniętej rodzinki szczęśliwej, że maja tak rewelacyjne okna) powinno wystarczyć.
Pozdrawiam
dar82
Małomówny
Małomówny

Post autor: dar82 »

Dobre jest też dawanie łapówek w urzędach i instytucjach aby były wybierane "wiadomo które" okna do wymiany. Zdarza się to często i nagminnie tylko wszyscy o tym milczą.

ODPOWIEDZ