Skuteczna reklama w oknach
-
Roman_2007
- Czytelnik

Skuteczna reklama w oknach
Witam, mam pytanko: otworzyłem nie dawno punkt z oknami i chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób się reklamować? Czy radio lub ulotki są skuteczne, albo co jeszcze?
Szczerze dziękuję za wszystkie informacje
Romek
Romek
ulotki są skuteczne
Plecam Ci gorąco reklamę związaną z ulotkami. My zajmujemy się takim sposobem reklamy w oknach już kilka lat. 10 000 kolorowych ulotek mozesz kupić już za 280 zł netto, więc myslę, że to nie drogo. Chociaż niektóre firmy okienne kolportują tych ulotek nawet 100 000 w miesiącu.
Wiem, że to działa i przynosi efekty. Jak będziesz zainteresowany zapraszam na priv albo [email protected]. Pozdrowionka
Wiem, że to działa i przynosi efekty. Jak będziesz zainteresowany zapraszam na priv albo [email protected]. Pozdrowionka
-
Natalia BH
- Czytelnik

Re: Skuteczna reklama w oknach
Zdecydowanie ulotki, największy odzew zawsze przynosi kolportaż, jednak ulotka musi być zaprojektowana przez dobrego grafika mającego pojęcie o reklamie, nie przez amatora photoshopa. Dobre hasło reklamowe i wyeksponowanie charakterystycznych cech stolarki+ nawiązanie do sielanki domu rodzinnego (czyli foto uśmiechniętej rodzinki szczęśliwej, że maja tak rewelacyjne okna) powinno wystarczyć.Roman_2007 pisze:Witam, mam pytanko: otworzyłem nie dawno punkt z oknami i chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób się reklamować? Czy radio lub ulotki są skuteczne, albo co jeszcze?
Romek
Pozdrawiam