Domel okna bezołowiowe

BARON
Czytelnik
Czytelnik

Domel okna bezołowiowe

Post autor: BARON »

Domel produkuje okna bezołowiowe na profilu 5 komorowym Plustec idealnie wykonane i mają super termin.Do mnie jedzie transport 2-3 razy w tygodniu Czas realizacji 10 dni okna są gotowe.Polecam tą firmę Pozdrawiam
BARON

oknoAD

komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

kryptoreklama ??
bo jeśli nie to ni rozsądne jest zdradzanie producenta z którego jesteś zadowolony. Zaraz wszyscy się rzucą na niego i terminy będą dłuuuuuuuugie
-przy zachowaniu cen i jakości oczy-wiście
Prezes
Małomówny
Małomówny

Post autor: Prezes »

to nie jest kryptoreklama.
baron pisze prawde.
wardal
Czytelnik
Czytelnik

http://forum.oknonet.pl/viewtopic.php?t=9373&start=0&

Post autor: wardal »

Na kryptoreklamę to się zgodzę, że któryś z handlowców próbuje pokazać dobre oblicze firmy ponieważ brakuje im roboty na nowej hali. Tak naprawdę z tą firmą to lepiej nie zaczynać jakiś czas temu z nimi współpracowałem to same kłopoty z nimi były a to okucia nie dokręcone a to szyby porysowane, handlowiec tłumaczył że mają nowych ludzi na hali. (chyba od kosy pozatrudniali) bo takich okien to w swojej kadencji nie miałem. Te profile bezołowiowe to takie kruche, namówiełem się na to a to szajs. Ostatnio dzwoniła do mnie babka, że jej okna zżółkły a tam ni drzew ni żadnych zewnętrznych czynników. Transport u nich to następna porażka, podobno zwolnili logistyka jak mi mówił handlowiec a ten co wysyła transporty to taki tępy. Kierowca z oknami stał często pod magazynem i czekał na moich monterów aż przyjadą rozładować okna bo panu szanownemu nie chciało się nawet zadzwonić że do mnie jedzie. Także noie wiem co te Baron`y i Prezes`y sprzedają, że tak fajnie z tym Domelem? Chyba, że to kolesie z jednej firmy. Myślę, że wielu mogłoby się podzielić tymi samymi spostrzeżeniami co ja. Wydaje mi się, że jest wiele innych lepszych firm na rynku, które potrafią dbać o klienta
fafik
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: fafik »

a ja wiem hau hau
ty wardal i komarko jesteście plebs a nie szlachcice jak Prezes,Baron,Hrabia,Król i inni szlachetnie urodzeni
Myśl jak coś piszesz - Twoje informacje czyta przyjaciel , ale i wróg
BARON
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: BARON »

Czytając Wardala wydaje mi się że pomyliły mu się firmy .Transport jest na czas i zawsze dostaje dzień wcześniej informacje o dostawie.Jeżeli chodzi o jakość to sprzedaje okna od 8 lat i uważam że to są okna bardzo dobrze wykonane na dobrych okuciach.I nie jestem pracownikiem tej firmy tylko handluje tymi oknami od 5 lat.Pozdrawiam
BARON

arturrex
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: arturrex »

Znam dwóch odbiorców z lubelszczyzny którzy odbierali okna od tego producenta, ale teraz juz nie biora z Domela - czyzby za wysoka jakość :D
Nie sprzedaje okien w systemie Avandgarde.
ulf
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: ulf »

Brałem od nich okna parę lat temu i nie narzekałem, ani na terminy, ani na jakość. Do tej pory nie mam żadnych reklamacji. Kierowcy niejednokrotnie pomagali mi w rozładunku, a z PH kontakt był niezły i szło wszystko załatwić :wink: To, że zmieniłem dostawcę nie miało nic wspólnego z tą firmą, po prostu znalazłem kogoś lepszego :P
pchelek
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: pchelek »

bezolowiowe a do tego bez okuc i bez usztywnien - to dopiero jest produkt ekologiczny - jak snopek slomy :D
silverl
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: silverl »

Widze, że pana "kreatywność" i znajomość tematu przejawia się w wielu tematach na tym forum.
DURA LEX, SET LEX.
pchelek
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: pchelek »

chyba trzeba byc pozbawionym mózgu by nie pojac mojej ironii w wypowiedzi - lub zacietrzewionym w wypowiedziach
silverl
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Ironię oczywiście pojąłem. Co do braku mózgu to ciekawi mnie stan pańskiego, który pozwala na tak ciekawe potraktowanie zjawisk takich jak ortografia i interpunkcja.
DURA LEX, SET LEX.
MANIEK
Ekspert
Ekspert

Post autor: MANIEK »

silverl pisze:Ironię oczywiście pojąłem. Co do braku mózgu to ciekawi mnie stan pańskiego, który pozwala na tak ciekawe potraktowanie zjawisk takich jak ortografia i interpunkcja.
pana- pisze się z dużej litery "Pana"
"Znajomośc tematu w wielu tematach"- też nie bardzo :oops:
Każdy sie myli.( ja też).
silverl
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Sz.P. Maniek "pan" "pana" piszę się z litery dużej, żeby okazać szacunek rozmówcy , na co ten w moim mniemaniu musi sobie zasłużyć. Co do "znajomości tematu w wielu tematach", zapomniał pan o "na forum". Posłużyłem się terminologią związaną z forami internetowymi, a konkretnie z podziałem tychże na tematy (z ang.topics ew."topiki"). Mimo, że brzmi to karkołomnie stylistycznie to nie widzę tu mojego błędu. Jest to raczej przejaw niedostosowania się języka do szybko zmieniającej się rzeczywistości. To tyle jeśli chodzi o zagadnienia filologiczne.
DURA LEX, SET LEX.
ODPOWIEDZ