Domel okna bezołowiowe
Domel okna bezołowiowe
Domel produkuje okna bezołowiowe na profilu 5 komorowym Plustec idealnie wykonane i mają super termin.Do mnie jedzie transport 2-3 razy w tygodniu Czas realizacji 10 dni okna są gotowe.Polecam tą firmę Pozdrawiam
BARON
http://forum.oknonet.pl/viewtopic.php?t=9373&start=0&
Na kryptoreklamę to się zgodzę, że któryś z handlowców próbuje pokazać dobre oblicze firmy ponieważ brakuje im roboty na nowej hali. Tak naprawdę z tą firmą to lepiej nie zaczynać jakiś czas temu z nimi współpracowałem to same kłopoty z nimi były a to okucia nie dokręcone a to szyby porysowane, handlowiec tłumaczył że mają nowych ludzi na hali. (chyba od kosy pozatrudniali) bo takich okien to w swojej kadencji nie miałem. Te profile bezołowiowe to takie kruche, namówiełem się na to a to szajs. Ostatnio dzwoniła do mnie babka, że jej okna zżółkły a tam ni drzew ni żadnych zewnętrznych czynników. Transport u nich to następna porażka, podobno zwolnili logistyka jak mi mówił handlowiec a ten co wysyła transporty to taki tępy. Kierowca z oknami stał często pod magazynem i czekał na moich monterów aż przyjadą rozładować okna bo panu szanownemu nie chciało się nawet zadzwonić że do mnie jedzie. Także noie wiem co te Baron`y i Prezes`y sprzedają, że tak fajnie z tym Domelem? Chyba, że to kolesie z jednej firmy. Myślę, że wielu mogłoby się podzielić tymi samymi spostrzeżeniami co ja. Wydaje mi się, że jest wiele innych lepszych firm na rynku, które potrafią dbać o klienta
Czytając Wardala wydaje mi się że pomyliły mu się firmy .Transport jest na czas i zawsze dostaje dzień wcześniej informacje o dostawie.Jeżeli chodzi o jakość to sprzedaje okna od 8 lat i uważam że to są okna bardzo dobrze wykonane na dobrych okuciach.I nie jestem pracownikiem tej firmy tylko handluje tymi oknami od 5 lat.Pozdrawiam
BARON
Brałem od nich okna parę lat temu i nie narzekałem, ani na terminy, ani na jakość. Do tej pory nie mam żadnych reklamacji. Kierowcy niejednokrotnie pomagali mi w rozładunku, a z PH kontakt był niezły i szło wszystko załatwić
To, że zmieniłem dostawcę nie miało nic wspólnego z tą firmą, po prostu znalazłem kogoś lepszego 
Sz.P. Maniek "pan" "pana" piszę się z litery dużej, żeby okazać szacunek rozmówcy , na co ten w moim mniemaniu musi sobie zasłużyć. Co do "znajomości tematu w wielu tematach", zapomniał pan o "na forum". Posłużyłem się terminologią związaną z forami internetowymi, a konkretnie z podziałem tychże na tematy (z ang.topics ew."topiki"). Mimo, że brzmi to karkołomnie stylistycznie to nie widzę tu mojego błędu. Jest to raczej przejaw niedostosowania się języka do szybko zmieniającej się rzeczywistości. To tyle jeśli chodzi o zagadnienia filologiczne.
DURA LEX, SET LEX.