Rąbień - jak mu się rąbie na aluplaście i GU
Rąbień - jak mu się rąbie na aluplaście i GU
dalej tragiczna jakość jak na gealanie,czy trochę lepsze wzmocnienia?. Jak terminowość ? a z dodzwońieniem się to jak w dobroplaście czy gorzej ? Proszę o opinie
Myśl jak coś piszesz - Twoje informacje czyta przyjaciel , ale i wróg
to wcale nie znaczy ze można lekcewazyć klienta i mówić że jak niechce to nie musi brać okien. Brak podstawowych zasad dobrego wychowania. Na pewno zadzwonie i bedę ich błagal aby mi dostarczali okna.KNMTG pisze:...2250 okien grzeją dziennie - to chyba coś znaczy !!!
Nie sprzedaje okien w systemie Avandgarde.
to wcale nie znaczy ze można lekcewazyć klienta i mówić że jak niechce to nie musi brać okien. Brak podstawowych zasad dobrego wychowania. Na pewno zadzwonie i bedę ich błagal aby mi dostarczali okna.[/quotearturrex pisze:KNMTG pisze:...2250 okien grzeją dziennie - to chyba coś znaczy !!!
Pan Kucharski pewnie miał kiepski dzień - w sezonie to każdy jest zestresowany i przywalony natłokiem spraw i obowiązków. Pewnie mu się tam coś wymsknęło - zesrał się mówiąc wprost. Ale pewnie poprawi klimat i wszystko wróci do normy. A jak nie wróci to polecam PRO SYSTEM - firma wzoruje się OKNA Rąbień - te same okucia, profil ale szyba lepsza no i co najważniejsze to cyfry i logistyka !!!
Narra
jawaryn 
A co do okna rąbień to od kilku miesięcy nie mam zrealizowanych siedmiu zamówieni ani zwrotu zaliczki a to nowoczesna marka fabryka itp więc nie wiem co tam się poprawiło a przeterminowanych płatności też nie mam bo przez trzy lata kupowałem za gotówkę .
Aby nie realizowali ci zamówieni wystrczy wysłać im reklamacje na ich Nowoczesne okna ................ i posostanie sąd
Aby nie realizowali ci zamówieni wystrczy wysłać im reklamacje na ich Nowoczesne okna ................ i posostanie sąd
-
lekomin
- Fachowiec

- Kontakt:
leol ,fafik,arturex: zaczyna sie sezon a wy znowu nie macie zamowien, jak sie nudzicie to zmiencie profesje, proponuje otworzyc uslugi-sprzatanie i czysczenie pomieszczen po montazach, odwoz i likwidacja starych okien , sprzedaz starych drewnianych okien na opal, wszak idzie ciezka zima, marna prowadzicie prowokacje.
Aby prawidlowo korzystac z aparatu telefonicznego nalezy podniesc sluchawke( zazwyczaj jest z mikrofonem i glosnikiem) nastepnie nalezy wybrac nr telefonu zaczynajac od kierunkowego , poprzedzajac go cyfra zero, nastepnie wybrac pokoleji nr telefonu, od lewej strony do prawej a nie odwrotnie, prawdopodobnie zamiast telefonu usilujesz dodzwonic sie kolego, z kuchenki mikrofalowej ale uwierz mi ona sluzy tylko do podgrzewania potraw, a to ze jest ona z cyfrowym wyswietlaczem i cyfrowymi ponumerowanymi przyciskami,nie oznacza ze jest to telefon.
Chyba, że usilujesz dzwonic z odkurzacza lub czasami, w co raczej watpie z prysznica w ktorym rowniez jest sluchawka,ale zapewniam cie kolego ,ze sluzy ona do czegos innego.
Zatem pozdrawiam bardzo serdecznie i zycze wam milego wypoczynku.
Aby prawidlowo korzystac z aparatu telefonicznego nalezy podniesc sluchawke( zazwyczaj jest z mikrofonem i glosnikiem) nastepnie nalezy wybrac nr telefonu zaczynajac od kierunkowego , poprzedzajac go cyfra zero, nastepnie wybrac pokoleji nr telefonu, od lewej strony do prawej a nie odwrotnie, prawdopodobnie zamiast telefonu usilujesz dodzwonic sie kolego, z kuchenki mikrofalowej ale uwierz mi ona sluzy tylko do podgrzewania potraw, a to ze jest ona z cyfrowym wyswietlaczem i cyfrowymi ponumerowanymi przyciskami,nie oznacza ze jest to telefon.
Chyba, że usilujesz dzwonic z odkurzacza lub czasami, w co raczej watpie z prysznica w ktorym rowniez jest sluchawka,ale zapewniam cie kolego ,ze sluzy ona do czegos innego.
Zatem pozdrawiam bardzo serdecznie i zycze wam milego wypoczynku.
stavpol
KNMTG- bez urazy - spróbuj tak 1 mll kosmofenu na 1 dm3 spirytu + 1 dm wody + 3 łyzki miodu - pycha
A z Rąbieniem jak do tej pory nie współpracowałem więc nie mam nic do nich. Skoro tyle szklą to zapewne duzo robia. Chociaż np Oknoplast też dużo kupuje szkła,Dobroplast też dużo kupuje szkła. Ilosć kupowanego szkła ne świadczy o produkcie finalnym tylko ilości kupowanego szkła
A z Rąbieniem jak do tej pory nie współpracowałem więc nie mam nic do nich. Skoro tyle szklą to zapewne duzo robia. Chociaż np Oknoplast też dużo kupuje szkła,Dobroplast też dużo kupuje szkła. Ilosć kupowanego szkła ne świadczy o produkcie finalnym tylko ilości kupowanego szkła
...dziękuję za recepturę ale gustuję w whiskey i koniaczkach.komarko1 pisze:KNMTG- bez urazy - spróbuj tak 1 mll kosmofenu na 1 dm3 spirytu + 1 dm wody + 3 łyzki miodu - pycha
OKNA Rąbień w przyszłym roku PRAWDOPODOBNIE będzie największym producentem stolarki otworowej z pvc w Polsce.
Osobiście uważam, że to bardzo dobre info dla Łodzi - miasta sex-u i biznesu.
Pozdrawiam
jawaryn 
Nie rozumiem tej ludzkiej zawiści - jak się komuś nie podoba producent to się go zmienia na innego i już. Tego "kwiatu" jest ok 6000 sztuk w Polsce - jest w czym wybierać.
Ja na 60 firm okiennych (producentów) znam góra 10, które w sposób zgodny z technologią produkują okna. Myślę, że w każdym kraju jest dobry i kiepski wyrób.
Pamiętam wizytę we włoskiej fabryce okien (chyba 2003 rok) - tam to dopiero "kaszana" schodziła z produkcji do Klienta.
Narra i głowa do góry do tych co cały czas narzekają i kwękają jak stare baby pod kościołem .
Ja na 60 firm okiennych (producentów) znam góra 10, które w sposób zgodny z technologią produkują okna. Myślę, że w każdym kraju jest dobry i kiepski wyrób.
Pamiętam wizytę we włoskiej fabryce okien (chyba 2003 rok) - tam to dopiero "kaszana" schodziła z produkcji do Klienta.
Narra i głowa do góry do tych co cały czas narzekają i kwękają jak stare baby pod kościołem .
jawaryn 
Stavapol ty chyba jestes jedyny który ma dobre zdanie o oknach rąbień i ich załodze.widze to od kilkunastu miesięcy . Z postu wynika że tam pewnie sprzątasz i oczyszczasz hale po produkcji bubla bez gwarancji i serwisu . A jeśli awansowałeś na odbieranie telefonu to nie musisz nam tego opowiwdac umiemy to robić juz pare dobrych lat a ty się ucz bo to klucz do sukcesu daj adres to ci wyśle aparat dobrej marki abys nie tracił nerw na okna rąbięn i dodzwonił się do porządnego producenta.
KNMTG masz rację jak się nie podoba to należy zmienic dostawce . tylko na forum każdy wyraza swoje opinie z współpracy a o taka prosił faflik na temat okna rąbień .
Ja współpracowałem trzy lata i było dobrze i żle ale ostatnio to juz katastrofa chyba nowa hala i ilości wypuszczanych okien na rynek przerosła okna rąbien pod względem jakosci , serwisu , obsługi oraz podejścia do dystrybutora .Dlatego zmieniłem dostawce a sprawę z okna rąbień mam w sądie za niezrealizowane zamówienia , brak gwarancji oraz jakości okien za kilkanaście tygodni poinformuje jak się sprawa zakoniczyła .
pozdrawiam
Ja współpracowałem trzy lata i było dobrze i żle ale ostatnio to juz katastrofa chyba nowa hala i ilości wypuszczanych okien na rynek przerosła okna rąbien pod względem jakosci , serwisu , obsługi oraz podejścia do dystrybutora .Dlatego zmieniłem dostawce a sprawę z okna rąbień mam w sądie za niezrealizowane zamówienia , brak gwarancji oraz jakości okien za kilkanaście tygodni poinformuje jak się sprawa zakoniczyła .
pozdrawiam
o`k - pozdrawiamleos pisze:KNMTG masz rację jak się nie podoba to należy zmienic dostawce . tylko na forum każdy wyraza swoje opinie z współpracy a o taka prosił faflik na temat okna rąbień .
pozdrawiam
jawaryn 
MIX
Dokładnie wpałciłem kilka tyś zł zaliczki i od czterech miesięcy nie mam zrealizowanych zamówieni tylko dlatego że wysłałem reklamacje na trzy dostawy dotyczace gwarancji . jakości oraz ceny za zapłacone zamówienie .
I co kucharski doszedł do wniosku ze nie muszę kupować u nich okien .
Nadmieniam że przez trzy lata kupowałem okna za gotówkę więc faktur przeterminowanych nie miałem nigdy bo ich mieć nie mogłem .WSTYS tak ale napewno nie mi kolego
PS. do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu zaliczki ani zrewania umowy lub pisma o braku realizacji zamówieni
Dokładnie wpałciłem kilka tyś zł zaliczki i od czterech miesięcy nie mam zrealizowanych zamówieni tylko dlatego że wysłałem reklamacje na trzy dostawy dotyczace gwarancji . jakości oraz ceny za zapłacone zamówienie .
Nadmieniam że przez trzy lata kupowałem okna za gotówkę więc faktur przeterminowanych nie miałem nigdy bo ich mieć nie mogłem .WSTYS tak ale napewno nie mi kolego
PS. do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu zaliczki ani zrewania umowy lub pisma o braku realizacji zamówieni
leos pisze:MIX
jawaryn 
to wniosek taki że w dobropl lepiej
??
1.ładne i miłe dziewczyny
2.serwisant jeżdzi (rzadko ale jednak)
3.szyby reklamacyjne najlepiej pakowane w Polsce
4.w miarę tanio
a z dodzwonieniem sie i jakościa to zbliżeni (terminy przynajmniej się zgaduje)
5.no i z kasą w dobro nie ma problemów
1.ładne i miłe dziewczyny
2.serwisant jeżdzi (rzadko ale jednak)
3.szyby reklamacyjne najlepiej pakowane w Polsce
4.w miarę tanio
a z dodzwonieniem sie i jakościa to zbliżeni (terminy przynajmniej się zgaduje)
5.no i z kasą w dobro nie ma problemów
Myśl jak coś piszesz - Twoje informacje czyta przyjaciel , ale i wróg