Izoterm Pszczyna??

dekada
Czytelnik
Czytelnik

Izoterm Pszczyna??

Post autor: dekada »

Czy znacie państwo firmę Izoterm z Pszczyny ? Czy jest to uczciwy i rzetelny kontrahent . I co sądzicie o ich produktach?
pozdrawiam

oknoAD

zuber1313
Czytelnik
Czytelnik

Re: Izoterm Pszczyna??

Post autor: zuber1313 »

nie polecam firma ta u mnie w pażdzierniku wymieniała wszystkie okna w domu jednak po pewnym czasie wystąpiły usterki w montowanych oknach i pomimo moich interwencji telefonicznych,osobistychi pisemnych do tej firmy z tytułu posiadanej gwarancji do dnia dzisiejszego usterki te nie zostały naprawione
technolog2009
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: technolog2009 »

Prawdą jest ze klient ma zamontowane nasze okna ,ale niestety nie jest świadomy gdzie kupił i kto mu je zamontował.Wszystkie usterki które zgłaszał dotyczą nieprawidłowego montażu a nie jakości okien. Montaż wykonała firma zewnętrza u której to powinien zgłosić reklamacje a nie szkalować dobrego imienia firmy na forum.
ixi:)
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: ixi:) »

Izotermu na prawdziwą reklamę nie stać???? :lol:
lipy23
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: lipy23 »

Zamówienie okien w IZOTERM to pewne reklamacje, szczerze odradzam. Od 4 miesięcy czekam na odpowiedz w sprawie spartaczonych okien, Trzy miesiące trwało wymienienie rozszczelnionej szyby. Firma za nic nie odpowiada, za błędy w pomiarach, za błędy w wykonaniu zamówionych okien, najważniejsze dla nich to odebrac zaliczkę i zapłate i potem brak kontaktu. Udzielony rabat odbił mi sie czkawką, bo okna mam w 60 % do poprawek i naprawy.
ODPOWIEDZ