Czy znacie państwo firmę Izoterm z Pszczyny ? Czy jest to uczciwy i rzetelny kontrahent . I co sądzicie o ich produktach?
pozdrawiam
Izoterm Pszczyna??
Re: Izoterm Pszczyna??
nie polecam firma ta u mnie w pażdzierniku wymieniała wszystkie okna w domu jednak po pewnym czasie wystąpiły usterki w montowanych oknach i pomimo moich interwencji telefonicznych,osobistychi pisemnych do tej firmy z tytułu posiadanej gwarancji do dnia dzisiejszego usterki te nie zostały naprawione
-
technolog2009
- Czytelnik

Prawdą jest ze klient ma zamontowane nasze okna ,ale niestety nie jest świadomy gdzie kupił i kto mu je zamontował.Wszystkie usterki które zgłaszał dotyczą nieprawidłowego montażu a nie jakości okien. Montaż wykonała firma zewnętrza u której to powinien zgłosić reklamacje a nie szkalować dobrego imienia firmy na forum.
Izotermu na prawdziwą reklamę nie stać???? 
Zamówienie okien w IZOTERM to pewne reklamacje, szczerze odradzam. Od 4 miesięcy czekam na odpowiedz w sprawie spartaczonych okien, Trzy miesiące trwało wymienienie rozszczelnionej szyby. Firma za nic nie odpowiada, za błędy w pomiarach, za błędy w wykonaniu zamówionych okien, najważniejsze dla nich to odebrac zaliczkę i zapłate i potem brak kontaktu. Udzielony rabat odbił mi sie czkawką, bo okna mam w 60 % do poprawek i naprawy.