Parapety PCV z Chin

parapetypcv
Zaangażowany
Zaangażowany

Parapety PCV z Chin

Post autor: parapetypcv »

MAM PYTANIE JAKA JEST PAŃSTWA OPINIA NA TEMAT TYCH PARAPETOW OPRÓCZ CENY KTÓRA POWALA? PROSZĘ O OPINIE ZA KTÓRE Z GÓRY DZIĘKUJE

oknoAD

parapetypcv
Zaangażowany
Zaangażowany

Re: PARAPETY PCV Z CHIN

parapetypcv pisze:MAM PYTANIE JAKA JEST PAŃSTWA OPINIA NA TEMAT TYCH PARAPETOW OPRÓCZ CENY KTÓRA POWALA? PROSZĘ O OPINIE ZA KTÓRE Z GÓRY DZIĘKUJE
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

zdarza się że na powierzchni widać ożebrowanie parapetu, zależy jaki chińczyk robił bo jeden to takie że się gięły,miękki rysujący się renolit.
No i cena która zmusza do 200 % marży
hubertb2
Małomówny
Małomówny

Post autor: hubertb2 »

Kto tym handluje prosze o namiary na priv
arturrex
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: arturrex »

Marcin , widzę zę chyba bedzie ciekawie mam namiary na chińczyków co chcą robic okna dla nas. Cena że ......... Choroba za ile to sprzedawać. Okres oczekiwania 2 miechy. Ale kontener typówki można zamówić :shock:
Nie sprzedaje okien w systemie Avandgarde.
parapetypcv
Zaangażowany
Zaangażowany

...

komarko1 pisze:zdarza się że na powierzchni widać ożebrowanie parapetu, zależy jaki chińczyk robił bo jeden to takie że się gięły,miękki rysujący się renolit.
No i cena która zmusza do 200 % marży

komarko1 ale nie zapominaj ale ta marża 200% jest najlepsza w tym wszystkim

parapetypcv
Zaangażowany
Zaangażowany

hubertb2 pisze:Kto tym handluje prosze o namiary na priv
hubertb2 a co chcesz to kupować skąd jesteś z jakiego rejonu Polski??
podaj namiary na pw to cos ci podpowiem lub.....
parapetypcv
Zaangażowany
Zaangażowany

arturrex pisze:Marcin , widzę zę chyba bedzie ciekawie mam namiary na chińczyków co chcą robic okna dla nas. Cena że ......... Choroba za ile to sprzedawać. Okres oczekiwania 2 miechy. Ale kontener typówki można zamówić :shock:
jejku co z tymi chinolami sie dzieje niedługo pewnie bułki i chleb będziem od nich sprowadzać bo sie w Polsce nie będzie opłacało...... :) :) :)
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

proponuję konkurs :
u kogo pierwszego będzie pracowała montażowa brygada złożona z samych ludzi z Chin temu koledzy piszący na oknonecie ufundują atrakcyjną nagrodę (czekam na propozycje)
Bo zapewne Chińczycy dla dużych firm (i odwrotnie) to już pracują
PS - szanuję ten pracowity i konsekwentny narod i zaznaczam że nie należy patrzeć z perspektywy ryżu i parapetu - bo to jak patrzeć na Polaka z perspektywy tego co koniem na czołgi i pod jasną górą wojował co jest fikcją literacką)
parapetypcv
Zaangażowany
Zaangażowany

Tanatos pisze:Ach Parapeciarze !

W Polszy winno być takie prawo budowlane co za wstawienie np. parapetu od którego przez 2 tygodnie po zerwaniu folii ochronnej śmierdzi chemią na 10 lat do paki.

Szkoda , że w tym kraju ludzie płacą drogo za materiał co jest nic nie warty a za porządny materiał w naprawde niskich cenach nie zapłacą .

No tak ale taki już nasz urok , najpierw nas dymali niemcy , teraz zaczynają jechać chinole .

Może czas na zmianę panowię , włączcie racjonalne myślenie pomęczcie się minutke dłużej i sprzedajcie klientowi coś co sami byście chcieli mieć w domu .

Pozdrawiam Wszystkich

ja to mam u siebie w domu :oops: :oops:
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

to tylko wypada poczekać aż któryś z polskich producentów puści pisemko z dopiskiem "życzliwy" do nadzoru. czekamy na pierwsze efekty ;)
ODPOWIEDZ