Parapety PCV z Chin
-
parapetypcv
- Zaangażowany

Parapety PCV z Chin
MAM PYTANIE JAKA JEST PAŃSTWA OPINIA NA TEMAT TYCH PARAPETOW OPRÓCZ CENY KTÓRA POWALA? PROSZĘ O OPINIE ZA KTÓRE Z GÓRY DZIĘKUJE
-
parapetypcv
- Zaangażowany

Re: PARAPETY PCV Z CHIN
parapetypcv pisze:MAM PYTANIE JAKA JEST PAŃSTWA OPINIA NA TEMAT TYCH PARAPETOW OPRÓCZ CENY KTÓRA POWALA? PROSZĘ O OPINIE ZA KTÓRE Z GÓRY DZIĘKUJE
-
parapetypcv
- Zaangażowany

...
komarko1 pisze:zdarza się że na powierzchni widać ożebrowanie parapetu, zależy jaki chińczyk robił bo jeden to takie że się gięły,miękki rysujący się renolit.
No i cena która zmusza do 200 % marży
komarko1 ale nie zapominaj ale ta marża 200% jest najlepsza w tym wszystkim
-
parapetypcv
- Zaangażowany

-
parapetypcv
- Zaangażowany

jejku co z tymi chinolami sie dzieje niedługo pewnie bułki i chleb będziem od nich sprowadzać bo sie w Polsce nie będzie opłacało......arturrex pisze:Marcin , widzę zę chyba bedzie ciekawie mam namiary na chińczyków co chcą robic okna dla nas. Cena że ......... Choroba za ile to sprzedawać. Okres oczekiwania 2 miechy. Ale kontener typówki można zamówić
proponuję konkurs :
u kogo pierwszego będzie pracowała montażowa brygada złożona z samych ludzi z Chin temu koledzy piszący na oknonecie ufundują atrakcyjną nagrodę (czekam na propozycje)
Bo zapewne Chińczycy dla dużych firm (i odwrotnie) to już pracują
PS - szanuję ten pracowity i konsekwentny narod i zaznaczam że nie należy patrzeć z perspektywy ryżu i parapetu - bo to jak patrzeć na Polaka z perspektywy tego co koniem na czołgi i pod jasną górą wojował co jest fikcją literacką)
u kogo pierwszego będzie pracowała montażowa brygada złożona z samych ludzi z Chin temu koledzy piszący na oknonecie ufundują atrakcyjną nagrodę (czekam na propozycje)
Bo zapewne Chińczycy dla dużych firm (i odwrotnie) to już pracują
PS - szanuję ten pracowity i konsekwentny narod i zaznaczam że nie należy patrzeć z perspektywy ryżu i parapetu - bo to jak patrzeć na Polaka z perspektywy tego co koniem na czołgi i pod jasną górą wojował co jest fikcją literacką)
-
parapetypcv
- Zaangażowany

Tanatos pisze:Ach Parapeciarze !
W Polszy winno być takie prawo budowlane co za wstawienie np. parapetu od którego przez 2 tygodnie po zerwaniu folii ochronnej śmierdzi chemią na 10 lat do paki.
Szkoda , że w tym kraju ludzie płacą drogo za materiał co jest nic nie warty a za porządny materiał w naprawde niskich cenach nie zapłacą .
No tak ale taki już nasz urok , najpierw nas dymali niemcy , teraz zaczynają jechać chinole .
Może czas na zmianę panowię , włączcie racjonalne myślenie pomęczcie się minutke dłużej i sprzedajcie klientowi coś co sami byście chcieli mieć w domu .
Pozdrawiam Wszystkich
ja to mam u siebie w domu