Kto współpracuje lub współpracował z firmą VETREX
-
ekodomgizycko
- Zaangażowany

Kto współpracuje lub współpracował z firmą VETREX
z Tczewa ?Proszę o kilka wiarygodnych opini na temat tej firmy.Pozdrawiam i dziękuję
współpracowałem z Vetrexem do 2006 roku. Niestety tylko na początku wyglądało to dobrze. Z czasem jakość okien a szczególnie obsługi wyglądała dramatycznie słabo. Przeciągające się naprawy reklamacyjne, niepełne dostawy, sobiepaństwo kierowców którzy chcieli decydować o tym gdzie mają zostać odebrane okna, całkowity brak możliwości dodzwonienia się firmy , brak odpowiedzialności ze strony kogokolwiek. To była norma. Arcy kuriozum to sytuacja w której przywieziono skrzydła okienne bez listewek mimo wielokrotnej prośby aby o tym nie zapomniano ( skrzydła zamówione na wymianę bez szyb ze względu na termin ) i tak nie dało się tego zrobić. Listewki zostały dostarczone dwa dni później w środku nocy a kierowca nawet nie potygował się po schodach do domu współwłaścicielki firmy.
Jeśli coś się zmieniło w Vetrexie to życzę powodzenia. Ja byłem bardzo niezadowolony również z jakości okien.
pozdrawiam
Jeśli coś się zmieniło w Vetrexie to życzę powodzenia. Ja byłem bardzo niezadowolony również z jakości okien.
pozdrawiam
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Jak to czytam to mam wrażenie że piszesz o zupelnie innej firmie..kovalski pisze:współpracowałem z Vetrexem do 2006 roku. Niestety tylko na początku wyglądało to dobrze. Z czasem jakość okien a szczególnie obsługi wyglądała dramatycznie słabo. Przeciągające się naprawy reklamacyjne, niepełne dostawy, sobiepaństwo kierowców którzy chcieli decydować o tym gdzie mają zostać odebrane okna, całkowity brak możliwości dodzwonienia się firmy , brak odpowiedzialności ze strony kogokolwiek. To była norma. Arcy kuriozum to sytuacja w której przywieziono skrzydła okienne bez listewek mimo wielokrotnej prośby aby o tym nie zapomniano ( skrzydła zamówione na wymianę bez szyb ze względu na termin ) i tak nie dało się tego zrobić. Listewki zostały dostarczone dwa dni później w środku nocy a kierowca nawet nie potygował się po schodach do domu współwłaścicielki firmy.
pozdrawiam
Ja szczątkowo wspólpracuję od 2006 i mam dobre zdanie, chociaz faktycznie - na początku czuć było zadufanie i lekką arogancję. Ale to się zmieniło zdecydowanie na korzyść.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Haha, faktycznie - trafnie to określiłeś. SYSTEM, któy pracował zgodnie z założeniami.Kemor pisze:Kiedyś z nimi współpracowałem. Mieli wtedy niezły system pracy. System, system i jeszcze raz system. Miałem wrażenie, że nie pracują tam ludzie. Tego mi brakowało. Ludzkiego podejścia! A kierowcy? Rzeczywiście - kicha!
Ale że w moim odczuciu okna to nie tylko produkt ale i ludzie którzy go tworzą to tu Vetrex moglby stac sie bardziej ludzki. Chociaz ja "swojego opiekuna" muszę pochwalić: rzeczowy, szybki, sprawny, w porządku wobec dealerów. Może to dobry znak?
-
Dealer2007
- Małomówny

Re: Kto współpracuje lub współpracował z firmą VETREX
Ja jestem zadowolony, obsługę mam naprawdę b.dobrą. Produkują na Vece okucia Roto i szyba PressGlas to dobre zestawienie. Ale chyba najważniejsze że się nie zapychają w sezonie a to jest b.ważne z naszego punktu widzenia. A kierowcy no cóż są lepsi i gorsi ale można się dogadać-ja nie nażekam.
Pozdr.
Pozdr.