Kto współpracuje lub współpracował z firmą VETREX

ekodomgizycko
Zaangażowany
Zaangażowany

Kto współpracuje lub współpracował z firmą VETREX

Post autor: ekodomgizycko »

z Tczewa ?Proszę o kilka wiarygodnych opini na temat tej firmy.Pozdrawiam i dziękuję

oknoAD

finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: finlandia »

Pytasz jako Klient czy dealer?

Przywoita oferta, dobre ceny, terminowi. Niby wszystko co potrzeba, chociaz.. brakuje tego "czegos"...
Na pewno nie boje sie ich sprzedawac na swojej ulicy ani swojej rodzinie.
kovalski
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: kovalski »

współpracowałem z Vetrexem do 2006 roku. Niestety tylko na początku wyglądało to dobrze. Z czasem jakość okien a szczególnie obsługi wyglądała dramatycznie słabo. Przeciągające się naprawy reklamacyjne, niepełne dostawy, sobiepaństwo kierowców którzy chcieli decydować o tym gdzie mają zostać odebrane okna, całkowity brak możliwości dodzwonienia się firmy , brak odpowiedzialności ze strony kogokolwiek. To była norma. Arcy kuriozum to sytuacja w której przywieziono skrzydła okienne bez listewek mimo wielokrotnej prośby aby o tym nie zapomniano ( skrzydła zamówione na wymianę bez szyb ze względu na termin ) i tak nie dało się tego zrobić. Listewki zostały dostarczone dwa dni później w środku nocy a kierowca nawet nie potygował się po schodach do domu współwłaścicielki firmy.
Jeśli coś się zmieniło w Vetrexie to życzę powodzenia. Ja byłem bardzo niezadowolony również z jakości okien.
pozdrawiam
finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

kovalski pisze:współpracowałem z Vetrexem do 2006 roku. Niestety tylko na początku wyglądało to dobrze. Z czasem jakość okien a szczególnie obsługi wyglądała dramatycznie słabo. Przeciągające się naprawy reklamacyjne, niepełne dostawy, sobiepaństwo kierowców którzy chcieli decydować o tym gdzie mają zostać odebrane okna, całkowity brak możliwości dodzwonienia się firmy , brak odpowiedzialności ze strony kogokolwiek. To była norma. Arcy kuriozum to sytuacja w której przywieziono skrzydła okienne bez listewek mimo wielokrotnej prośby aby o tym nie zapomniano ( skrzydła zamówione na wymianę bez szyb ze względu na termin ) i tak nie dało się tego zrobić. Listewki zostały dostarczone dwa dni później w środku nocy a kierowca nawet nie potygował się po schodach do domu współwłaścicielki firmy.
Jeśli coś się zmieniło w Vetrexie to życzę powodzenia. Ja byłem bardzo niezadowolony również z jakości okien.
pozdrawiam
Jak to czytam to mam wrażenie że piszesz o zupelnie innej firmie..
Ja szczątkowo wspólpracuję od 2006 i mam dobre zdanie, chociaz faktycznie - na początku czuć było zadufanie i lekką arogancję. Ale to się zmieniło zdecydowanie na korzyść.
Kemor
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: Kemor »

Kiedyś z nimi współpracowałem. Mieli wtedy niezły system pracy. System, system i jeszcze raz system. Miałem wrażenie, że nie pracują tam ludzie. Tego mi brakowało. Ludzkiego podejścia! A kierowcy? Rzeczywiście - kicha!
finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Kemor pisze:Kiedyś z nimi współpracowałem. Mieli wtedy niezły system pracy. System, system i jeszcze raz system. Miałem wrażenie, że nie pracują tam ludzie. Tego mi brakowało. Ludzkiego podejścia! A kierowcy? Rzeczywiście - kicha!
Haha, faktycznie - trafnie to określiłeś. SYSTEM, któy pracował zgodnie z założeniami.
Ale że w moim odczuciu okna to nie tylko produkt ale i ludzie którzy go tworzą to tu Vetrex moglby stac sie bardziej ludzki. Chociaz ja "swojego opiekuna" muszę pochwalić: rzeczowy, szybki, sprawny, w porządku wobec dealerów. Może to dobry znak?

Dealer2007
Małomówny
Małomówny

Re: Kto współpracuje lub współpracował z firmą VETREX

Post autor: Dealer2007 »

Ja jestem zadowolony, obsługę mam naprawdę b.dobrą. Produkują na Vece okucia Roto i szyba PressGlas to dobre zestawienie. Ale chyba najważniejsze że się nie zapychają w sezonie a to jest b.ważne z naszego punktu widzenia. A kierowcy no cóż są lepsi i gorsi ale można się dogadać-ja nie nażekam.
Pozdr.
ODPOWIEDZ