10 lat firmy EKO-OKNA!!!
-
Mateusz Kłosek
- Czytelnik

10 lat firmy EKO-OKNA!!!
Skoro tak ostatnio głośno na naszym forum o eko-oknach, postanowiłem przekazać wam tę miłą wiadomość. Dla większości z Was to niewiele znaczy lecz dla mnie to kawałek czasu z oknami w tle. W kwietniu 1998 roku została założona firma Eko-Okna w Raciborzu. W związku z tym ogłaszam konkurs pt: „hasło reklamowe Eko-Okna”. Propozycje z dopiskiem „HASŁO” proszę wysyłać pod adres: Eko-Okna sp z o.o., ul.Łąkowa 26 a, 47-400 Racibórz lub e-mail: [email protected]. W konkursie udział może wziąć każdy, konkurs trwa do dnia 04.04.2008. Dziękuję z góry za wzięcie udziału w konkursie i życzę weny twórczej !!!
informacje o zwycięzcy podam na forum
informacje o zwycięzcy podam na forum
mklosek
-
chuda-jolka
- Czytelnik

Witam
Bardzo ciekawa inicjatywa.
Nagroda jest jakaś przewidziana ??? Konkursy mają to do siebie, że finaliści są w jakiś sposób nagrodzeni.
... a może ma wystarczyć satysfakcja i pięciosekundowa pochwała wzrokowa Pana Mateusza ???
Ja tam [/b] Życzę Wszystkim forumowiczom symaptykom i worgom Eko- Okien Zdrowych Spokojnych i Radosnych Świąt Wielkiej Nocy !!!!
Bardzo ciekawa inicjatywa.
Nagroda jest jakaś przewidziana ??? Konkursy mają to do siebie, że finaliści są w jakiś sposób nagrodzeni.
... a może ma wystarczyć satysfakcja i pięciosekundowa pochwała wzrokowa Pana Mateusza ???
Ja tam [/b] Życzę Wszystkim forumowiczom symaptykom i worgom Eko- Okien Zdrowych Spokojnych i Radosnych Świąt Wielkiej Nocy !!!!
-
Mateusz Kłosek
- Czytelnik

poprawiona wersja!!!
10 LAT EKO - OKNA !!!
W imieniu całej firmy Eko-Okna chciałbym zaprosić Państwa do wzięcia udziału w konkursie jubileuszowym.Dla większości z Was to niewiele znaczy lecz dla nas to kawałek czasu z oknami w tle. W kwietniu 1998 została założona firma Eko-Okna w Raciborzu. W związku z tym ogłaszam konkurs pt: "hasło reklamowe Eko-Okna". Nagrody: 1 miejsce: 2500 zł, 2 miejsce: 1500 zł, 3 miejsce 1000 zł. Propozycje z dopiskiem "KONKURS" proszę wysyłać pod adres: Eko-Okna sp z o.o., ul.Łąkowa 26 a, 47-400 Racibórz lub e-mail: [email protected]. W konkursie udział może wziąć każdy, konkurs trwa do dnia 04.04.2008. Dziękuję z góry za wzięcie udziału w konkursie i życzę weny twórczej w zdobywaniu nagrody!!!
Pozdrawiam, oraz Życzę Wesołych Świąt Wielkanocnych od całej Firmy,
Mateusz Kłosek
W imieniu całej firmy Eko-Okna chciałbym zaprosić Państwa do wzięcia udziału w konkursie jubileuszowym.Dla większości z Was to niewiele znaczy lecz dla nas to kawałek czasu z oknami w tle. W kwietniu 1998 została założona firma Eko-Okna w Raciborzu. W związku z tym ogłaszam konkurs pt: "hasło reklamowe Eko-Okna". Nagrody: 1 miejsce: 2500 zł, 2 miejsce: 1500 zł, 3 miejsce 1000 zł. Propozycje z dopiskiem "KONKURS" proszę wysyłać pod adres: Eko-Okna sp z o.o., ul.Łąkowa 26 a, 47-400 Racibórz lub e-mail: [email protected]. W konkursie udział może wziąć każdy, konkurs trwa do dnia 04.04.2008. Dziękuję z góry za wzięcie udziału w konkursie i życzę weny twórczej w zdobywaniu nagrody!!!
Pozdrawiam, oraz Życzę Wesołych Świąt Wielkanocnych od całej Firmy,
Mateusz Kłosek
mklosek
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Panie Mateuszu,
ten wpis sugeruje że od 10 lat zajmuje się Pan prowadzeniem firmy Eko-Okna - producent okien z PCW, a ja czuję sie tym manipulowany. A moze po prostu mam niepełną wiedzę? Moze rozwinie Pan wpis dla zaspokojenia mojej ciakawości?
W tym roku też "obchodzę" 10-lecie swojej dzialalności w branży (konkursów nie przewiduję;) i szukam kierunkow na następne 10 lat
ten wpis sugeruje że od 10 lat zajmuje się Pan prowadzeniem firmy Eko-Okna - producent okien z PCW, a ja czuję sie tym manipulowany. A moze po prostu mam niepełną wiedzę? Moze rozwinie Pan wpis dla zaspokojenia mojej ciakawości?
W tym roku też "obchodzę" 10-lecie swojej dzialalności w branży (konkursów nie przewiduję;) i szukam kierunkow na następne 10 lat
ale dlaczego finlandia nie robisz konkursów - ja mam nawet haslo dla Ciebie - kupujesz u finlandi - sznaps gratisfinlandia pisze:Panie Mateuszu,
jawaryn 
-
Mateusz Kłosek
- Czytelnik

Lista osób zarządzających Eko-Okna:finlandia pisze:Panie Mateuszu,
- 1998 - 1999 - Zbigniew i Mateusz Kłosek
- 2000 - 2005.09 - Mateusz Kłosek
- 2005.09 - 2007.09. - Krzysztof Mędrala
- 2007.09 - Mateusz Kłosek
w międzyczasie osoby, które były na stanowiskach dyrektorskich: Teresa Czerwińska, Eugeniusz Świerczyński.
mklosek
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Panie Mateuszu,
myślę że źle mnie Pan zrozumiał. Nie pytam złośliwie. Myślę, że tym postem chce Pan podbić swoje notowania. Nie interesuje mnie jakie one są bo wątek "co tam Panie w Eko- Oknach" jakoś budzi moją niechęć ze względu na niespecjalny poziom dyskusji.
Ale jeśli już akcentuje Pan 10 lat działalności to może warto napisać swoją historię od początku. Może jestem w błędzie, ale czy 10 lat temu zaczynał Pan od razu jako producent? Czy może tak jak duża część z nas był Pan małym punktem sprzedaży..
Prawdziwa cnota krytyki się nie boi.
myślę że źle mnie Pan zrozumiał. Nie pytam złośliwie. Myślę, że tym postem chce Pan podbić swoje notowania. Nie interesuje mnie jakie one są bo wątek "co tam Panie w Eko- Oknach" jakoś budzi moją niechęć ze względu na niespecjalny poziom dyskusji.
Ale jeśli już akcentuje Pan 10 lat działalności to może warto napisać swoją historię od początku. Może jestem w błędzie, ale czy 10 lat temu zaczynał Pan od razu jako producent? Czy może tak jak duża część z nas był Pan małym punktem sprzedaży..
Prawdziwa cnota krytyki się nie boi.
-
Mateusz Kłosek
- Czytelnik

historia
historia firmy Eko-Okna zaczyna się od zakładu produkcji szyb zespolonych, a wcześniej szklarstwa mojego ojca Zbigniewa. W 1977 roku - rozpoczął działalność jako zakład rzemieślniczy Szklarstwo. Następnie w 1993 roku - produkcja na małą skalę szyb zespolonych. ja dołączyłem w 1996 roku, kupiliśmy nowe maszyny. Następnie pomysł ojca - okna PCV i w roku 1998 rozpoczęło się od używanej zgrzewarki 1 głowicowej. Ojciec zaciągnął kredyty i tak to się rozpoczęło.
mklosek
-
Mateusz Kłosek
- Czytelnik

-
Mateusz Kłosek
- Czytelnik

walka coraz bardziej zacięta
informuję, że w dniu dzisiejszym upływa termin wysywłania hasła reklamowego. zainteresowanie w ciągu ostatnich 2 dni przerosło moje oczekiwania. rozstrzygnięcie konkursu w poniedziałek po godz.16. ogłoszenie wtorek 08.04. rano.pozdrawiam.
mklosek
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Re: historia
Odpowiedz mnie satysfakcjonujeMateusz Kłosek pisze:historia firmy Eko-Okna zaczyna się od zakładu produkcji szyb zespolonych, a wcześniej szklarstwa mojego ojca Zbigniewa. W 1977 roku - rozpoczął działalność jako zakład rzemieślniczy Szklarstwo. Następnie w 1993 roku - produkcja na małą skalę szyb zespolonych. ja dołączyłem w 1996 roku, kupiliśmy nowe maszyny. Następnie pomysł ojca - okna PCV i w roku 1998 rozpoczęło się od używanej zgrzewarki 1 głowicowej. Ojciec zaciągnął kredyty i tak to się rozpoczęło.
a 10 lat w produkcji.. to calkiem calkiem.
-
Mateusz Kłosek
- Czytelnik

wyniki konkursu
Chciałbym podziękować wszystkim którzy wzięli udział w konkursie. Szczególne wyróżnienie należy się p. J.J. Ćwik za wiersz o Gealanie - jednak nie możemy przyznać nagrody, ponieważ był to konkurs na hasło. Ale super jestem pod wrażeniem.
Przejdźmy do finału
1 miejsce i nagrodę 2500 zł otrzymuje p. Bogusława Obrochta
za hasło: "Dzięki Eko-Oknom Twój dom wyjdzie z cienia, a Ty spełnisz wszystkie swe marzenia"
2 miejsce i nagrodę 1500 zł otrzymuje p. Dawid B.za hasło: "Czyste, jasne i bajeczne okna z Eko są bezpieczne"
3 miejsce i nagrodę 1000 zł otzrymuje p. Mirosław Nita za hasło: "Jeśli pragniesz być na topie Eko-Okna kupuj chłopie"
Wyróżnienia należą się:
- p. Januszowi J.
- p.Marlenie N.
- p.Pawłowi W.
- p.Monice K.
- Pumex24
- p.Michałowi W
- p.Dominice B
- p.Sandrze K.
- Agnieszka.1973
- p.Markowi K.
- Daniel xxx
- ryda
- patryk256
- Krzysztofowi Sz
- Tadeuszowi Ch.
Pozdrawiam,
Mateusz Kłosek
Przejdźmy do finału
1 miejsce i nagrodę 2500 zł otrzymuje p. Bogusława Obrochta
za hasło: "Dzięki Eko-Oknom Twój dom wyjdzie z cienia, a Ty spełnisz wszystkie swe marzenia"
2 miejsce i nagrodę 1500 zł otrzymuje p. Dawid B.za hasło: "Czyste, jasne i bajeczne okna z Eko są bezpieczne"
3 miejsce i nagrodę 1000 zł otzrymuje p. Mirosław Nita za hasło: "Jeśli pragniesz być na topie Eko-Okna kupuj chłopie"
Wyróżnienia należą się:
- p. Januszowi J.
- p.Marlenie N.
- p.Pawłowi W.
- p.Monice K.
- Pumex24
- p.Michałowi W
- p.Dominice B
- p.Sandrze K.
- Agnieszka.1973
- p.Markowi K.
- Daniel xxx
- ryda
- patryk256
- Krzysztofowi Sz
- Tadeuszowi Ch.
Pozdrawiam,
Mateusz Kłosek
mklosek
-
andriu1968
- Małomówny

LUDZIE Z KNS UCIEKAJA PRZED PIPEM DLATEGO ZE KTOS ICH NASLAL A CHYBA WSZYSCY WIEDZA KTO. POPROSTU LUDZIE IDA TAM GDZIE JEST LEPIEJ I NIE MUSZA PRACOWAC W CIAGLYM STRESIE I Z BANDA KRETYNOW.
PAN MK CHYBA SIE BOI KONKURENCJI BO LUDZIE SIE ZWALNIAJA Z JEGO FIRMY I IDA DO INNYCH FIRM.
MUGL WIECEJ NOWYCH AUT KUPIC BO DYREKTORZY NIE MAJA CZYM d.... WOZIC.
ZAMIAST AUT MUGL LUDZIA WIECEJ ZAPLACIC TO BY NIE ODCHODZILI Z JEGO FIRMY.
DYREKCJA EKO-OKNA OBCIELA PRACOWNIKOM PREMIE ALE AUTA NOWE TO MIELI ZA CO KUPIC.
POPROSTU KUPILI JE ZA PIENIADZIE KTURE MIELI DOSTAC PRACOWNICY A TU ECHO, NIE MA I TYLE. POWIEM TYLE ZE KADRA KIEROWNICZA TO SAME LENIE,NIEROBY I BARANY OPRUCZ TOMASZA R
PAN MK CHYBA SIE BOI KONKURENCJI BO LUDZIE SIE ZWALNIAJA Z JEGO FIRMY I IDA DO INNYCH FIRM.
MUGL WIECEJ NOWYCH AUT KUPIC BO DYREKTORZY NIE MAJA CZYM d.... WOZIC.
ZAMIAST AUT MUGL LUDZIA WIECEJ ZAPLACIC TO BY NIE ODCHODZILI Z JEGO FIRMY.
DYREKCJA EKO-OKNA OBCIELA PRACOWNIKOM PREMIE ALE AUTA NOWE TO MIELI ZA CO KUPIC.
POPROSTU KUPILI JE ZA PIENIADZIE KTURE MIELI DOSTAC PRACOWNICY A TU ECHO, NIE MA I TYLE. POWIEM TYLE ZE KADRA KIEROWNICZA TO SAME LENIE,NIEROBY I BARANY OPRUCZ TOMASZA R
-
Pracownik Produkcji w EKO
- Czytelnik