10 lat firmy EKO-OKNA!!!

Mateusz Kłosek
Czytelnik
Czytelnik

10 lat firmy EKO-OKNA!!!

Post autor: Mateusz Kłosek »

Skoro tak ostatnio głośno na naszym forum o eko-oknach, postanowiłem przekazać wam tę miłą wiadomość. Dla większości z Was to niewiele znaczy lecz dla mnie to kawałek czasu z oknami w tle. W kwietniu 1998 roku została założona firma Eko-Okna w Raciborzu. W związku z tym ogłaszam konkurs pt: „hasło reklamowe Eko-Okna”. Propozycje z dopiskiem „HASŁO” proszę wysyłać pod adres: Eko-Okna sp z o.o., ul.Łąkowa 26 a, 47-400 Racibórz lub e-mail: [email protected]. W konkursie udział może wziąć każdy, konkurs trwa do dnia 04.04.2008. Dziękuję z góry za wzięcie udziału w konkursie i życzę weny twórczej !!!
informacje o zwycięzcy podam na forum
mklosek

oknoAD

chuda-jolka
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: chuda-jolka »

Witam

Bardzo ciekawa inicjatywa.
Nagroda jest jakaś przewidziana ??? Konkursy mają to do siebie, że finaliści są w jakiś sposób nagrodzeni.

... a może ma wystarczyć satysfakcja i pięciosekundowa pochwała wzrokowa Pana Mateusza ???

Ja tam [/b] Życzę Wszystkim forumowiczom symaptykom i worgom Eko- Okien Zdrowych Spokojnych i Radosnych Świąt Wielkiej Nocy !!!!
Mateusz Kłosek
Czytelnik
Czytelnik

poprawiona wersja!!!

10 LAT EKO - OKNA !!!
W imieniu całej firmy Eko-Okna chciałbym zaprosić Państwa do wzięcia udziału w konkursie jubileuszowym.Dla większości z Was to niewiele znaczy lecz dla nas to kawałek czasu z oknami w tle. W kwietniu 1998 została założona firma Eko-Okna w Raciborzu. W związku z tym ogłaszam konkurs pt: "hasło reklamowe Eko-Okna". Nagrody: 1 miejsce: 2500 zł, 2 miejsce: 1500 zł, 3 miejsce 1000 zł. Propozycje z dopiskiem "KONKURS" proszę wysyłać pod adres: Eko-Okna sp z o.o., ul.Łąkowa 26 a, 47-400 Racibórz lub e-mail: [email protected]. W konkursie udział może wziąć każdy, konkurs trwa do dnia 04.04.2008. Dziękuję z góry za wzięcie udziału w konkursie i życzę weny twórczej w zdobywaniu nagrody!!!

Pozdrawiam, oraz Życzę Wesołych Świąt Wielkanocnych od całej Firmy,

Mateusz Kłosek
mklosek
finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: finlandia »

Panie Mateuszu,
ten wpis sugeruje że od 10 lat zajmuje się Pan prowadzeniem firmy Eko-Okna - producent okien z PCW, a ja czuję sie tym manipulowany. A moze po prostu mam niepełną wiedzę? Moze rozwinie Pan wpis dla zaspokojenia mojej ciakawości?
W tym roku też "obchodzę" 10-lecie swojej dzialalności w branży (konkursów nie przewiduję;) i szukam kierunkow na następne 10 lat
Awatar użytkownika
RRQ
Ekspert
Ekspert
Kontakt:

Post autor: RRQ »

1. CZY MIASTO CZY WIOCHA KAŻDY EKO-OKNO KOCHA :-D HEJJJ

2. EKO-OKNA Z RACIBOŻA!!! KLIENT NASZ JEST - WOLA BOŻA

3. 10 LAT TO ZA MAŁO BY EKO - OKNO PRODUKOWAĆ ZAPRZESTAŁO

i w ten oto sposób zarobiłem 3000?? a może chociaż nagrodę publicznościii??? znaczy forumowiczów ;-D
Awatar użytkownika
KNMTG
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: KNMTG »

finlandia pisze:Panie Mateuszu,
ten wpis sugeruje że od 10 lat zajmuje się Pan prowadzeniem firmy Eko-Okna - producent okien z PCW, a ja czuję sie tym manipulowany. A moze po prostu mam niepełną wiedzę? Moze rozwinie Pan wpis dla zaspokojenia mojej ciakawości?
W tym roku też "obchodzę" 10-lecie swojej dzialalności w branży (konkursów nie przewiduję;) i szukam kierunkow na następne 10 lat
ale dlaczego finlandia nie robisz konkursów - ja mam nawet haslo dla Ciebie - kupujesz u finlandi - sznaps gratis :roll:
jawaryn :)

Mateusz Kłosek
Czytelnik
Czytelnik

finlandia pisze:Panie Mateuszu,
Lista osób zarządzających Eko-Okna:
- 1998 - 1999 - Zbigniew i Mateusz Kłosek
- 2000 - 2005.09 - Mateusz Kłosek
- 2005.09 - 2007.09. - Krzysztof Mędrala
- 2007.09 - Mateusz Kłosek

w międzyczasie osoby, które były na stanowiskach dyrektorskich: Teresa Czerwińska, Eugeniusz Świerczyński.
mklosek
finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Panie Mateuszu,
myślę że źle mnie Pan zrozumiał. Nie pytam złośliwie. Myślę, że tym postem chce Pan podbić swoje notowania. Nie interesuje mnie jakie one są bo wątek "co tam Panie w Eko- Oknach" jakoś budzi moją niechęć ze względu na niespecjalny poziom dyskusji.
Ale jeśli już akcentuje Pan 10 lat działalności to może warto napisać swoją historię od początku. Może jestem w błędzie, ale czy 10 lat temu zaczynał Pan od razu jako producent? Czy może tak jak duża część z nas był Pan małym punktem sprzedaży..
Prawdziwa cnota krytyki się nie boi.
Mateusz Kłosek
Czytelnik
Czytelnik

historia

historia firmy Eko-Okna zaczyna się od zakładu produkcji szyb zespolonych, a wcześniej szklarstwa mojego ojca Zbigniewa. W 1977 roku - rozpoczął działalność jako zakład rzemieślniczy Szklarstwo. Następnie w 1993 roku - produkcja na małą skalę szyb zespolonych. ja dołączyłem w 1996 roku, kupiliśmy nowe maszyny. Następnie pomysł ojca - okna PCV i w roku 1998 rozpoczęło się od używanej zgrzewarki 1 głowicowej. Ojciec zaciągnął kredyty i tak to się rozpoczęło.
mklosek
Mateusz Kłosek
Czytelnik
Czytelnik

mało haseł

do chwili obecnej wpłynęło tylko 10 haseł. zachęcam do wymyślania
mklosek
Awatar użytkownika
RRQ
Ekspert
Ekspert
Kontakt:

Post autor: RRQ »

panie Mateuszu czy mam realna szansę na zdobycie trofeum????
Mateusz Kłosek
Czytelnik
Czytelnik

walka coraz bardziej zacięta

informuję, że w dniu dzisiejszym upływa termin wysywłania hasła reklamowego. zainteresowanie w ciągu ostatnich 2 dni przerosło moje oczekiwania. rozstrzygnięcie konkursu w poniedziałek po godz.16. ogłoszenie wtorek 08.04. rano.pozdrawiam.
mklosek
finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Re: historia

Mateusz Kłosek pisze:historia firmy Eko-Okna zaczyna się od zakładu produkcji szyb zespolonych, a wcześniej szklarstwa mojego ojca Zbigniewa. W 1977 roku - rozpoczął działalność jako zakład rzemieślniczy Szklarstwo. Następnie w 1993 roku - produkcja na małą skalę szyb zespolonych. ja dołączyłem w 1996 roku, kupiliśmy nowe maszyny. Następnie pomysł ojca - okna PCV i w roku 1998 rozpoczęło się od używanej zgrzewarki 1 głowicowej. Ojciec zaciągnął kredyty i tak to się rozpoczęło.
Odpowiedz mnie satysfakcjonuje ;) bo myslalem ze Pan (jak wielu innych) 10 lat temu wystartowal z "dealerką" i niedawno przeszedl na produkcje..
a 10 lat w produkcji.. to calkiem calkiem.
Mateusz Kłosek
Czytelnik
Czytelnik

wyniki konkursu

Chciałbym podziękować wszystkim którzy wzięli udział w konkursie. Szczególne wyróżnienie należy się p. J.J. Ćwik za wiersz o Gealanie - jednak nie możemy przyznać nagrody, ponieważ był to konkurs na hasło. Ale super jestem pod wrażeniem.
Przejdźmy do finału

1 miejsce i nagrodę 2500 zł otrzymuje p. Bogusława Obrochta
za hasło: "Dzięki Eko-Oknom Twój dom wyjdzie z cienia, a Ty spełnisz wszystkie swe marzenia"

2 miejsce i nagrodę 1500 zł otrzymuje p. Dawid B.za hasło: "Czyste, jasne i bajeczne okna z Eko są bezpieczne"

3 miejsce i nagrodę 1000 zł otzrymuje p. Mirosław Nita za hasło: "Jeśli pragniesz być na topie Eko-Okna kupuj chłopie"

Wyróżnienia należą się:
- p. Januszowi J.
- p.Marlenie N.
- p.Pawłowi W.
- p.Monice K.
- Pumex24
- p.Michałowi W
- p.Dominice B
- p.Sandrze K.
- Agnieszka.1973
- p.Markowi K.
- Daniel xxx
- ryda
- patryk256
- Krzysztofowi Sz
- Tadeuszowi Ch.

Pozdrawiam,

Mateusz Kłosek
mklosek
miroslaw

odp.

Post autor: miroslaw »

A tłem były okna ... na świat(no chyba jak 10 lat z oknami w tle)czy cuśik takigo...hej czy hajboka jak górale mówią.
andriu1968
Małomówny
Małomówny

Post autor: andriu1968 »

dzieki gelanowi chyba dopiero wpadnie w cien z ktorego juz nie wyjdzie
ekoludek
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: ekoludek »

LUDZIE Z KNS UCIEKAJA PRZED PIPEM DLATEGO ZE KTOS ICH NASLAL A CHYBA WSZYSCY WIEDZA KTO. POPROSTU LUDZIE IDA TAM GDZIE JEST LEPIEJ I NIE MUSZA PRACOWAC W CIAGLYM STRESIE I Z BANDA KRETYNOW.
PAN MK CHYBA SIE BOI KONKURENCJI BO LUDZIE SIE ZWALNIAJA Z JEGO FIRMY I IDA DO INNYCH FIRM.
MUGL WIECEJ NOWYCH AUT KUPIC BO DYREKTORZY NIE MAJA CZYM d.... WOZIC.
ZAMIAST AUT MUGL LUDZIA WIECEJ ZAPLACIC TO BY NIE ODCHODZILI Z JEGO FIRMY.
DYREKCJA EKO-OKNA OBCIELA PRACOWNIKOM PREMIE ALE AUTA NOWE TO MIELI ZA CO KUPIC.
POPROSTU KUPILI JE ZA PIENIADZIE KTURE MIELI DOSTAC PRACOWNICY A TU ECHO, NIE MA I TYLE. POWIEM TYLE ZE KADRA KIEROWNICZA TO SAME LENIE,NIEROBY I BARANY OPRUCZ TOMASZA R :twisted:
Pracownik Produkcji w EKO
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Pracownik Produkcji w EKO »

Ekoludku najpierw przemyśl to co chcesz napisać i sprawdź błędy. Jeśli ludzie z KNS muszą uciekać do lasu to zastanów się dlaczego. Chyba wcale nie jest tam tak super..... A może jest to potwierdzeniem tego co Pan Mateusz napisał o swoich byłych pracownikach....? Pomyśl! - to nie boli.

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ