eksperci poradzcie

clonex
Czytelnik
Czytelnik

eksperci poradzcie

Post autor: clonex »

mam hale 1000m2 miejsce na wieksza o ile by byla potrzeba, duzy plac okolo 500k zl w gotowce i mozliwosc kredytow zastanawialem sie nad produkcja okien PCV ale konkurencja wielka i bardzo duzo firm a moze okna drewniane? Jak ksztaltuje sie popyt na okna drewniane czy warto sie wogole pchac w branze okienna a moze produkowac parapety albo cos innego? Co o tym myslicie?
Pewnie kotos mi napisze ze lepiej pieniazki na lokate tam bezpieczniejsze ale co zrobie z hala he he?

oknoAD

komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

No cóż - wiedza kosztuje. Nikt więc za darmo nie udzieli Ci takich informacji. Natomiast odpłatnie to i doradzi,pomoże poprowadzi. Zgłoszenie powinno wyglądać tak : mam pół bańki,plac i chęci , przyjmę wspólnika na ...% , oczekuję wkładu w postaci wiedzy,doświadczenia i rozkręcenia interesu.
clonex
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: clonex »

nie mowie nie, ale jestem na takim etapie ze szukam informacji podstawowych, nie oczekuje tutaj odpowiedzi typu masz robic z tego profilu a z tego i sprzedawac tam a tam. Wybacz ale nawet najlepszy wspolnik z ogromna wiedza checiami i umiejetnosciami nie pomoze jesli rynej jest taki jaki jest a nie inny.Dlatego pytam jaki jest rynek czy jest jeszcze miejsce i czy przedewszystkim te skromne srodki wystarcza na pocztek. Wiesz na stracenie pol banki mam lepszy i przyjemniejszy patent. A jesli chodzi o wspolnika czemu nie. Ale to raczej on powinien okreslic co oferuje i czego sie spodziewa. Informacje przeciez zawsze mozna przeslac na priva. Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: DAREK 13 »

Kup interesującą nieruchomość za granicą, mniej kłopotów, lepsze bezpieczeństwo, większy zysk. No chyba że lubisz ciężką pracę, życie w stresie, wyzwania i przygody Cię nie ominą.
meraś
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: meraś »

dawaj dawaj, dołącz do grona siwych ;)

a tak na poważnie - jak komarko1 powiedział - bez wspólnika siedzącego w temacie zginiesz szybko :)

masz kontakt to masz kontrakt
..bałagan i porządek - to tylko liczby...
solidnafirma38
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: solidnafirma38 »

Jedni mówią że dla dobrze zarządzanej firmy jest zawsze miejsce na rynku , ale…..
Zawsze jest jakieś ale !!! Z takimi warunkami to na to by zdziałać coś w oknach nie ma żadnych szans . Rolety i markizy trochę marketingu na Europę , to może łatwiejsze i z takim kapitałem do zrobienia :D

ODPOWIEDZ