eksperci poradzcie
eksperci poradzcie
mam hale 1000m2 miejsce na wieksza o ile by byla potrzeba, duzy plac okolo 500k zl w gotowce i mozliwosc kredytow zastanawialem sie nad produkcja okien PCV ale konkurencja wielka i bardzo duzo firm a moze okna drewniane? Jak ksztaltuje sie popyt na okna drewniane czy warto sie wogole pchac w branze okienna a moze produkowac parapety albo cos innego? Co o tym myslicie?
Pewnie kotos mi napisze ze lepiej pieniazki na lokate tam bezpieczniejsze ale co zrobie z hala he he?
Pewnie kotos mi napisze ze lepiej pieniazki na lokate tam bezpieczniejsze ale co zrobie z hala he he?
nie mowie nie, ale jestem na takim etapie ze szukam informacji podstawowych, nie oczekuje tutaj odpowiedzi typu masz robic z tego profilu a z tego i sprzedawac tam a tam. Wybacz ale nawet najlepszy wspolnik z ogromna wiedza checiami i umiejetnosciami nie pomoze jesli rynej jest taki jaki jest a nie inny.Dlatego pytam jaki jest rynek czy jest jeszcze miejsce i czy przedewszystkim te skromne srodki wystarcza na pocztek. Wiesz na stracenie pol banki mam lepszy i przyjemniejszy patent. A jesli chodzi o wspolnika czemu nie. Ale to raczej on powinien okreslic co oferuje i czego sie spodziewa. Informacje przeciez zawsze mozna przeslac na priva. Pozdrawiam serdecznie.
-
solidnafirma38
- Profesjonalista

- Kontakt: