wymiana kadry w Budvarze
wymiana kadry w Budvarze
chyba się nie spełnili może nie posiadali kwalifikacji niezbędnych do zajmowanego stanowiska
http://www.oknonet.pl/page.php?cat=215&rid=1491
http://www.oknonet.pl/page.php?cat=215&rid=1491
Re: wymiana kadry w Budvarze
no to ładnie się dzieje w firmie posła którego mrówka niosła
to wynik oszczędności mają spadek rdr .
No niestety, uważam że wymiana kadry nic tutaj nie pomoże. Problemem są kiepskiej jakości systemy Trocala i KBE , które niestety nie nadają się do masowej produkcji , są ciągłe problemy produkcyjne jak również poprodukcyjne , dilerzy odchodzą od firmy ..... i tu jast cały problem , a nie w kadrze .
Jak mawia przysłowie : z g... bata nie ukręcisz ...... a skoro Budvar od 2006 próbuje z tego bat kręcić, to cieszyć się mogą tylko senatorscy kumple z Thyssena na etacie w Profine , oni ,,kasę,, robią niezłą , a Budvar ( Jest jeszcze Bajcar, też podobnie )? No cóż, chyba równia pochyła ...... ?

Jak mawia przysłowie : z g... bata nie ukręcisz ...... a skoro Budvar od 2006 próbuje z tego bat kręcić, to cieszyć się mogą tylko senatorscy kumple z Thyssena na etacie w Profine , oni ,,kasę,, robią niezłą , a Budvar ( Jest jeszcze Bajcar, też podobnie )? No cóż, chyba równia pochyła ...... ?
ja wiem jedno polityka nie idzie w parze z biznesem a przynajmniej nie w oknach. budvar może robi dobre okna ale jego sprzedaż przez franczyze czy coś takiego to chyba sie nie sprawdza. chcieliby być drugim krakowem ale to chyba nie takie łatwe
Hm franczyza to dobry pomysł, tylko......dlaczego niewiele firm się ...odważyło.Cóż warunkiem udanej franczyzy jest dobry produkt i żelazna konsekwencja.Nie znam powodów "zmiany kadry" , a może obsada zrezygnowała, bo nie była w stanie na siebie zarobić ?
Problemem są kiepskiej jakości systemy Trocala i KBE , które niestety nie nadają się do masowej produkcji
Jak sie takie cuś czyta to pęc ze smiechu można.
Wybitny spec od produkcji sie odezwał.
Problemem jest nie system a producent - od lat obnizający jakość produkcji.
Jak sie takie cuś czyta to pęc ze smiechu można.
Wybitny spec od produkcji sie odezwał.
Problemem jest nie system a producent - od lat obnizający jakość produkcji.
Do oknowiem...
Kolego przeczytaj sam co piszesz i trochę pomyśl zanim coś napiszesz... na jakim świecie żyjesz ??? Chyba za dużo czytałeś Marksa czy Engelsa... Moim skromnym zdaniem polityka zawsze idzie w parze z biznesem...
Właściwie to biznes kreuje politykę... To Panie kolego tzw. KAPITALIZM (Odsyłam do znakomitego ekonomisty Milewskiego...)
Kolego przeczytaj sam co piszesz i trochę pomyśl zanim coś napiszesz... na jakim świecie żyjesz ??? Chyba za dużo czytałeś Marksa czy Engelsa... Moim skromnym zdaniem polityka zawsze idzie w parze z biznesem...
Problemem jest nie system a producent - od lat obnizający jakość produkcji. napisał ,,pchelek,, .... od razu widać że to wybitny pseudo ,,znawca,, zarówno systemów PCV , jak i produkcji , kontroli jakości w Budvarze.
Kolejny wybitny spec-biurkowiec od produkcji na forum , który chce czymś ,,zabłysnąć,, ? Niestety w tym przypadku pudło i to ja mam rację .

Kolejny wybitny spec-biurkowiec od produkcji na forum , który chce czymś ,,zabłysnąć,, ? Niestety w tym przypadku pudło i to ja mam rację .
SASIK1 pisze:No niestety, uważam że wymiana kadry nic tutaj nie pomoże. Problemem są kiepskiej jakości systemy Trocala i KBE , które niestety nie nadają się do masowej produkcji , są ciągłe problemy produkcyjne jak również poprodukcyjne , dilerzy odchodzą od firmy ..... i tu jast cały problem , a nie w kadrze .
Jak mawia przysłowie : z g... bata nie ukręcisz ...... a skoro Budvar od 2006 próbuje z tego bat kręcić, to cieszyć się mogą tylko senatorscy kumple z Thyssena na etacie w Profine , oni ,,kasę,, robią niezłą , a Budvar ( Jest jeszcze Bajcar, też podobnie )? No cóż, chyba równia pochyła ...... ?![]()
![]()
A skad wiesz ze odchodza? ja jestem zadowolonym klientem Budvaru i nie interesuje mnie ich wymiana kadry. Z tego co wiem moi znajomi tez sa zadowoleni i polecaja Budvar. maja duzo placowek w polsce. Moze zacznij sledztwo?
Temat podał Roberto, ja sprawdziłem i rzeczywiście Budvar szuka marketingowców . handlowców więc coś jest na rzeczy, linka masz w pierwszym artykule tematu od Roberto . Czytać trzeba całość tematu , nie wybiórczo.

skąd Wy ludzie macie takie informacje, że pracownicy odchodzą z Budvaru. Pewnie tak jak z każdej innej firmy odchodzą i przychodzą. Ja ostatnio czytałem, że to stabilna firma, że odnotowali wzrost sprzedaży, ale najważniejsze jest to że mają bodre solidne okna. U mnie zakładali i jestem zadowolony. Liczy się jakoś a cała reszta niech Was nie interesuje
[quote="robertcac"]........ że odnotowali wzrost sprzedaży .....
kolego chyba nie przeglądałeś publikowanych przez Budvar sprawozdań !!!
odsyłam do źródła
http://www.relacje.budvar.pl/fileadmin/ ... 009_02.pdf
kolego chyba nie przeglądałeś publikowanych przez Budvar sprawozdań !!!
odsyłam do źródła
http://www.relacje.budvar.pl/fileadmin/ ... 009_02.pdf
Pozdrawiam Wojtys
SASIK1 pisze:Temat podał Roberto, ja sprawdziłem i rzeczywiście Budvar szuka marketingowców . handlowców więc coś jest na rzeczy, linka masz w pierwszym artykule tematu od Roberto . Czytać trzeba całość tematu , nie wybiórczo.![]()
![]()
no a po cholere sprawdzac? Budvar niech szuka, ludzie beda miec prace. a moze latwiej zapytac osobe tam pracujaca a nie wymyslac rozne roznosci
odchodzą odchodzą i lądują nieopodal w spokojnym zaciszu ciągle rozwijającego się O.- R. wel.H. 
no a po cholere sprawdzac? Budvar niech szuka, ludzie beda miec prace. a moze latwiej zapytac osobe tam pracujaca a nie wymyslac rozne roznosci
na rzeczy moze byc to ze czasem sa sytuacje gdzie sie zwalnia ludzi przyjmuje innych tak jest wszedzie. uwazam temat za bezsensowny ale moze roberto chce sie u nich najac
[/quote]
NIE ROBERTO NIE CHCE SIĘ U NICH NAJĄĆ, ROBERTO MA CO ROBIĆ, pozdrawiam
NIE ROBERTO NIE CHCE SIĘ U NICH NAJĄĆ, ROBERTO MA CO ROBIĆ, pozdrawiam
a nie wyglada na to, no ale nie moj cyrk nie moje małpy. Chociaz uwazam ze jak ludzie maja co robic nie szukaja sensacji.