Możecie mi przedstawić czy na dzień dzisiejszy praca jako PH - przedstawiciel handlowy jest opłacalna
Jak jest popłatna
Co oferują producenci na tym stanowisku
Czy praca jako PH jest jest praco dającą rozwój w karierze zawodowej
Napewno od handlowca oczekują wyników sprzedażowych ale wiemy jak jest na dzień dzisiejszy w branży stolarki otworowej - kokosów i "złapania" dealera nie jest tak łatwo.
Przeglądam na oknonecie zakładkę o pracy i zastanawiam się czy nie złożyć swojego CV do firm tam się ogłaszających byłoby to moje kolejne wyzwanie.
Doświadczenie jako handlowiec mam - praca do dziś w punkcie handlowym w woj. Łódzkim. Zaczynałem od produkcji, ale to była niewielka przygoda. Potem były montarze u indywidualnych klientów i na inwestycjach. Teraz czasami jak znajomy mnie poprosi o zamontowanie to też mu nie odmówię wrzucić okienko, roletkę itp.
Zastanawia mnie czy ma to sens szukać pracy jako PH. Oczywiście nie muszę tego robić bo obecnie pracuję ale lubię wyzwania i może bym się sprawdził bo sam wiem jak się zachowują i jak oferują produkty PH - odwiedzają mnie w punkcie gdzie pracuję. Naprawdę jestem ciekaw jak wygląda ta robota