ROLETY NAOKIENNE
-
Medyk
ROLETY NAOKIENNE
mam następny dylemat..Chcę zakupić rolety zewnętrzne brązowe naokienne ,prawdopodobnie będą to f-y WIMONT bo takie firma z oknami proponuje..Jak się dowiedziałem podobno prowadnice pancerza są z PCV i po paru latach od nagrzania przez słońce -szczególnie te brązowe -odkształcają się i ..jest problem...Czy to prawda ?? Ktoś może ma takie rolety ?? ile kosztule taka wymiana prowadnic i czy się takową robi?? i czy to ma znaczenie dla okna-taka wymiana?? A może są aluminiowe prowadnice?? z góry dziękuję za odpowiedzi
-
Medyk
-
mirek
-
Medyk
system naokienny..czyli przykręcany na górę okna i skrzynka jest nad oknem ale od środka w domu..szerokość rolety jest równa szerokości okna..nazwa jeśli się nie mylę.akurat w tej firmie to WIMONT...A może JEST JAKAŚ FIRMA KTÓRA ZAPROPONUJE MI ROLETY W PODOBNYM SYSTEMIE ALE Z ALUMINIOWYMI PROWADNICAMI PANCERZA..?? ZAZNACZAM,ŻE NAD OKNEM OD ŚRODKA MAM POZOSTAWIONE MIEJSCE NA SKRZYNKE..NOWY DOM
-
mirek
i gdzie tu jest problem z prowadnicami z alu. (firma schodzi z kosztow!!!)Medyk pisze:system naokienny..czyli przykręcany na górę okna i skrzynka jest nad oknem ale od środka w domu..szerokość rolety jest równa szerokości okna..nazwa jeśli się nie mylę.akurat w tej firmie to WIMONT...A może JEST JAKAŚ FIRMA KTÓRA ZAPROPONUJE MI ROLETY W PODOBNYM SYSTEMIE ALE Z ALUMINIOWYMI PROWADNICAMI PANCERZA..?? ZAZNACZAM,ŻE NAD OKNEM OD ŚRODKA MAM POZOSTAWIONE MIEJSCE NA SKRZYNKE..NOWY DOM
pozdrawiam.
-
Szaman
Medyk pisze:system naokienny..czyli przykręcany na górę okna i skrzynka jest nad oknem ale od środka w domu..szerokość rolety jest równa szerokości okna..nazwa jeśli się nie mylę.akurat w tej firmie to WIMONT...A może JEST JAKAŚ FIRMA KTÓRA ZAPROPONUJE MI ROLETY W PODOBNYM SYSTEMIE ALE Z ALUMINIOWYMI PROWADNICAMI PANCERZA..?? ZAZNACZAM,ŻE NAD OKNEM OD ŚRODKA MAM POZOSTAWIONE MIEJSCE NA SKRZYNKE..NOWY DOM
zamów sobie z rewizją na zewnątrz - super polecam
prowadnice alu tylko i wyłącznie
-
medyk
-
MEDYK
-
mirek
przeslij specyfikacje [email protected] pogadamy. pozdrawiamMEDYK pisze:Czy jest jakaś firma która robi rolety z prowadnicami aluminiowymi ale takie z rewizją od środka i nakładane na okno jak u mnie ?? podać adres firmy