Nieuczciwi pracodawcy w branży okiennej - ORTIS
-
dealer
-
Michał Anioł
-
Gość
to jest forum branży okiennej czy przedszkolaków, co za porażka,Michał Anioł pisze:Ja znam firmę, która płaci w terminie jest nią DAKO płacą za wszystko w terminach przewidzianych na fakturach. Dziękuję za uwagę
Michał A. zasadź sobie czopka zanim wypiszesz takie brednie spowodowane wysoką gorączką!
-
zdziwiony
nieuczciwi pracodawcy
facet napisał nieuczciwi pracodawcy a nie nieuczciwi platnicy . Czytać nie umiecie albo nie ma nieuczciwych pracodawców .
Sposób zatrudnienia powinien przebiegać tak :
Bierze się faceta z branży , znanego specjalistę , oferuje mu się stanowiski , dobre pieniądze po trzech miesiącach a potem robi się z niego woła roboczego za marne grosze a że pracę trudno znaleźć wiemy , że prxez jakiś czas popracuje . Jak się burzy to go gasimy , że niby co on takiego robi , na poczekaniu niech wyrecytuje co takiego zrobił i podaju mu się kilka pozytywnych przyczyn czemu tu jest i ile firma do niego dokłada . Można dodać , że nie ma jaj albo coś takiego . A tym którym się nie podoba polecam własną działalność . Ja chyba się zdecyduję .
Tomuś Wio
Sposób zatrudnienia powinien przebiegać tak :
Bierze się faceta z branży , znanego specjalistę , oferuje mu się stanowiski , dobre pieniądze po trzech miesiącach a potem robi się z niego woła roboczego za marne grosze a że pracę trudno znaleźć wiemy , że prxez jakiś czas popracuje . Jak się burzy to go gasimy , że niby co on takiego robi , na poczekaniu niech wyrecytuje co takiego zrobił i podaju mu się kilka pozytywnych przyczyn czemu tu jest i ile firma do niego dokłada . Można dodać , że nie ma jaj albo coś takiego . A tym którym się nie podoba polecam własną działalność . Ja chyba się zdecyduję .
Tomuś Wio
-
Gość
-
Gosc1001
DO... Z ORTISEM
Nigdy nie pracowałem w tej firmie, ale znałem paru ludzi harujących tam za bardzo marne!!! grosze w Warszawie na Wilanowie. Nic dobrego o swoim pracodawcy nigdy nie powiedzieli i wcale im sie nie dziwię. A co do młodego zespołu to owszem tak, nawet na czele z szefami BAJKOPISARZAMI!!! Może zgrany to on i był, ale co najwyżej w bierki. A produkt, no cóż taki jak i ta cała firma. Powiem delikatnie - do chrzanu