Czas na podwyżkę cen na okna z drewna i pcv?!

Gość

Czas na podwyżkę cen na okna z drewna i pcv?!

Post autor: Gość »

Myślę iż już czas na podwyższenie cen na stolarkę okienną, co otym sądzicie?

oknoAD

mirek

Re: Czas na podwyżkę cen na okna z drewna i pcv?!

Post autor: mirek »

Anonymous pisze:Myślę iż już czas na podwyższenie cen na stolarkę okienną, co otym sądzicie?
proponuje odwrocic kolejnosc - poprawa jakosci produktu gotowego
nastepnie podwyzka cen okien i drzwi z litego drewna.
pozdrawiam
pr-cent

Post autor: pr-cent »

[quote="Anonymous"]Myślę iż już czas na podwyższenie cen na stolarkę okienną, co otym sądzicie?[/quote]

Oświadczam, że w ubiegłym tygodniu podwyższyłem swoje cyfry dla dealersów od 3 do 5 % ( w zależności od wielkości zamówień ). Spowodowała to podwyżka cen szkła i chęć zysku. Jestem szczęśliwy !!! :lol: :lol:
pr-cent

Post autor: pr-cent »

Anonymous pisze:Myślę iż już czas na podwyższenie cen na stolarkę okienną, co otym sądzicie?
Oświadczam, że w ubiegłym tygodniu podwyższyłem swoje cyfry dla dealersów od 3 do 5 % ( w zależności od wielkości zamówień ). Spowodowała to podwyżka cen szkła i chęć zysku. Jestem szczęśliwy !!! :lol: :lol: :P :P
Gość

Panowie, ceny szyb do góry!!!!!!!!, EURO do góry czyli profil i okucia oraz farby !!!!!!!! ................. ceny na okna muszą iść też do góry bo wszyscy będziemy bankrutować!
Gość

Anonymous pisze:Panowie, ceny szyb do góry!!!!!!!!, EURO do góry czyli profil i okucia oraz farby !!!!!!!! ................. ceny na okna muszą iść też do góry bo wszyscy będziemy bankrutować!
POPIERAM CAŁKOWICIE
ZWRÓĆCIE UWAGĘ NA DZISIEJSZY KURS
W CIĄGU 10 DNI WZROST KURSU O PRAWIE 10 % !!!!!!!!!!!!!!!!

Rywin

Post autor: Rywin »

Anonymous pisze:
Anonymous pisze:Panowie, ceny szyb do góry!!!!!!!!, EURO do góry czyli profil i okucia oraz farby !!!!!!!! ................. ceny na okna muszą iść też do góry bo wszyscy będziemy bankrutować!
POPIERAM CAŁKOWICIE
Ja tez popieram . Proponuje 100% podwyzki.albo 700% - o !!!!!.z tym sie zgadzam bardziej niz ze 100%.
Popieram dodatkowo :
- licencje i koncesje na produkcje okien
- zwolnienia podatkowe dla mnie i moich kolegow
- zamowienia strategiczne z wojska na okna
- doplaty do eksportu i sprzedazy na wsiach i malych miasteczkach
- ulgi podatkowe na zakup okien
- budowe szklanych domow-
-darmowa wodke
pozdrawiam Michnik
PS. I jeszcze pół litra poproszę.
feluś

Post autor: feluś »

Rywin pisze:
Anonymous pisze:
POPIERAM CAŁKOWICIE
Ja tez popieram . Proponuje 100% podwyzki.albo 700% - o !!!!!.z tym sie zgadzam bardziej niz ze 100%.
Popieram dodatkowo :
- licencje i koncesje na produkcje okien
- zwolnienia podatkowe dla mnie i moich kolegow
- zamowienia strategiczne z wojska na okna
- doplaty do eksportu i sprzedazy na wsiach i malych miasteczkach
- ulgi podatkowe na zakup okien
- budowe szklanych domow-
-darmowa wodke
pozdrawiam Michnik
PS. I jeszcze pół litra poproszę.

i jeszcze interwencyjny skup okien jak z żytem i przenicą od rolników
proponuje jakieś 200 euro za 1 mkw :lol: :lol: zwłaszcza ze można trzymać na placu pod wiatą zmiast w elewatorze :lol: :lol:
a swoją drogą jak okna sie nie sprzedaja to może byśmy jakąś demonstracje pod sejmem zrobili po co nam kasy fiskalne? certyfikaty? normy?
rety ludzie zejdzmy na ziemie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziadek

Post autor: dziadek »

Mam wrażenie ,że dwóch moich przedmówców nie wie lub nie chce wiedzieć od czego są uzależnione ceny okien w naszym kraju .
Polecam dzisiejszy artykuł na www.wp.pl pt. "euro po 5,35 ?"
poddostawca

Post autor: poddostawca »

dziadek pisze:Mam wrażenie ,że dwóch moich przedmówców nie wie lub nie chce wiedzieć od czego są uzależnione ceny okien w naszym kraju .
Polecam dzisiejszy artykuł na www.wp.pl pt. "euro po 5,35 ?"
Podnoście ceny bo podwyżki idą na szkło i euro ma plany w stosunku do złotego nie ciekawe.
Jak nie podniesiecie to mniej zarobicie !!! :twisted:
obserwer

podwyżki cen okien

Post autor: obserwer »

Szanowni Panowie. Mimo tego iż to nie foniczny dialog to z przykrością stwierdzam że ociera się o bełkot. Zacznijcie może robić na drutach bo z dyskusji wynika że wszyscy dopłacacie do tego czym się zajmujecie.
Zamknijcie budy i zacznijcie sprzedawać lody. :D
ODPOWIEDZ