Czas na podwyżkę cen na okna z drewna i pcv?!
-
Gość
Czas na podwyżkę cen na okna z drewna i pcv?!
Myślę iż już czas na podwyższenie cen na stolarkę okienną, co otym sądzicie?
-
mirek
Re: Czas na podwyżkę cen na okna z drewna i pcv?!
proponuje odwrocic kolejnosc - poprawa jakosci produktu gotowegoAnonymous pisze:Myślę iż już czas na podwyższenie cen na stolarkę okienną, co otym sądzicie?
nastepnie podwyzka cen okien i drzwi z litego drewna.
pozdrawiam
-
pr-cent
[quote="Anonymous"]Myślę iż już czas na podwyższenie cen na stolarkę okienną, co otym sądzicie?[/quote]
Oświadczam, że w ubiegłym tygodniu podwyższyłem swoje cyfry dla dealersów od 3 do 5 % ( w zależności od wielkości zamówień ). Spowodowała to podwyżka cen szkła i chęć zysku. Jestem szczęśliwy !!!

Oświadczam, że w ubiegłym tygodniu podwyższyłem swoje cyfry dla dealersów od 3 do 5 % ( w zależności od wielkości zamówień ). Spowodowała to podwyżka cen szkła i chęć zysku. Jestem szczęśliwy !!!
-
pr-cent
Oświadczam, że w ubiegłym tygodniu podwyższyłem swoje cyfry dla dealersów od 3 do 5 % ( w zależności od wielkości zamówień ). Spowodowała to podwyżka cen szkła i chęć zysku. Jestem szczęśliwy !!!Anonymous pisze:Myślę iż już czas na podwyższenie cen na stolarkę okienną, co otym sądzicie?
-
Gość
-
Gość
POPIERAM CAŁKOWICIEAnonymous pisze:Panowie, ceny szyb do góry!!!!!!!!, EURO do góry czyli profil i okucia oraz farby !!!!!!!! ................. ceny na okna muszą iść też do góry bo wszyscy będziemy bankrutować!
ZWRÓĆCIE UWAGĘ NA DZISIEJSZY KURS
W CIĄGU 10 DNI WZROST KURSU O PRAWIE 10 % !!!!!!!!!!!!!!!!
-
Rywin
Ja tez popieram . Proponuje 100% podwyzki.albo 700% - o !!!!!.z tym sie zgadzam bardziej niz ze 100%.Anonymous pisze:POPIERAM CAŁKOWICIEAnonymous pisze:Panowie, ceny szyb do góry!!!!!!!!, EURO do góry czyli profil i okucia oraz farby !!!!!!!! ................. ceny na okna muszą iść też do góry bo wszyscy będziemy bankrutować!
Popieram dodatkowo :
- licencje i koncesje na produkcje okien
- zwolnienia podatkowe dla mnie i moich kolegow
- zamowienia strategiczne z wojska na okna
- doplaty do eksportu i sprzedazy na wsiach i malych miasteczkach
- ulgi podatkowe na zakup okien
- budowe szklanych domow-
-darmowa wodke
pozdrawiam Michnik
PS. I jeszcze pół litra poproszę.
-
feluś
Rywin pisze:Ja tez popieram . Proponuje 100% podwyzki.albo 700% - o !!!!!.z tym sie zgadzam bardziej niz ze 100%.Anonymous pisze:POPIERAM CAŁKOWICIEAnonymous pisze:Panowie, ceny szyb do góry!!!!!!!!, EURO do góry czyli profil i okucia oraz farby !!!!!!!! ................. ceny na okna muszą iść też do góry bo wszyscy będziemy bankrutować!
Popieram dodatkowo :
- licencje i koncesje na produkcje okien
- zwolnienia podatkowe dla mnie i moich kolegow
- zamowienia strategiczne z wojska na okna
- doplaty do eksportu i sprzedazy na wsiach i malych miasteczkach
- ulgi podatkowe na zakup okien
- budowe szklanych domow-
-darmowa wodke
pozdrawiam Michnik
PS. I jeszcze pół litra poproszę.
i jeszcze interwencyjny skup okien jak z żytem i przenicą od rolników
proponuje jakieś 200 euro za 1 mkw
a swoją drogą jak okna sie nie sprzedaja to może byśmy jakąś demonstracje pod sejmem zrobili po co nam kasy fiskalne? certyfikaty? normy?
rety ludzie zejdzmy na ziemie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
poddostawca
Podnoście ceny bo podwyżki idą na szkło i euro ma plany w stosunku do złotego nie ciekawe.dziadek pisze:Mam wrażenie ,że dwóch moich przedmówców nie wie lub nie chce wiedzieć od czego są uzależnione ceny okien w naszym kraju .
Polecam dzisiejszy artykuł na www.wp.pl pt. "euro po 5,35 ?"
Jak nie podniesiecie to mniej zarobicie !!!
-
obserwer
podwyżki cen okien
Szanowni Panowie. Mimo tego iż to nie foniczny dialog to z przykrością stwierdzam że ociera się o bełkot. Zacznijcie może robić na drutach bo z dyskusji wynika że wszyscy dopłacacie do tego czym się zajmujecie.
Zamknijcie budy i zacznijcie sprzedawać lody.
Zamknijcie budy i zacznijcie sprzedawać lody.