Moze to jakaś pochodna spółka , może to nie ten "WIELKI"
OKNOPLAST ....
Ej, gościu chyba się pomyliłeś? A może to chodzi o pozostały na szarym końcu osławiony Oknoplus. Przecież tam sa znowu zwolnienia i to nie byle jakie. Czyżby świadoma redukcja kosztów....? A może to tylko radosna twórczość zarządu wspomagana wątpliwej jakości "muzami"!Anonymous pisze:Musze sie przyznac dzis bylem w sądzie i przez przypadek spojrzalem do "wielkiej księgi upadłości"a tam wpis P.P. OKNOPLAST-Kraków sp. z o.o. ... mysle moze inne ... patrze miejscowość Podłęże , moze ktos to potwierdzic lub zdementować ??
Moze to jakaś pochodna spółka , może to nie ten "WIELKI"
OKNOPLAST ....
Nawet nie żartujcie! Kupiłem okna w OKNOPLAST właśnie za radami użytkowników forum, taka miała być firma stabilna i porządna?! Jak może być postawiona w stan upadłości kiedy chwalą się wpisem do "Białej Księgi"? Ktoś pisze że zwolnili 150 osób jak się chwalą w reklamie że zatrudniają 250, to kto tam robi te okna?Anonymous pisze:Tak to prawda. Ostatnio podobno zwolniono ponad 150 osób z Oknoplastu.
MOJA ODPOWIEDZ...JESTEŚ POJEBANY A.P.Anonymous pisze:POWTARZAM PO RAZ 100 .
NIE WIEM CZY TO TEN ... WIDZIAŁEM POPROSTU ŚWIEŻY WPIS I TYLE ZACIEKAWILO MNIE POPROSTU JAK KAŻDEGO CZŁOWIEKA W TEJ BRANŻY BY ZACIEKAWIŁO ... KAŻDEMU DOCIEKLIWEMU PROPONUJE SPRAWDZIĆ W SĄDZIE ... DLACZEGO JEST TAKI WPIS Z TAKA FIRMA Z TEJ MIEJSCOWOŚCI - NIE WIEM . WIEM TYLKO TO CO WIDZIALEM A WIDZIALEM WPIS OKNOPLASTU-KRAKOW MOŻE TO SPÓŁKA-CÓRKA LUB COŚ W TYM STYLU NIE WIEM JA TYLKO ZADAŁEM TEMAT I CZEKAŁEM NA ODPOWIEDŹ...
Wszystko pieknie , ale dlaczego oknonet to prywatna tuba oknoplastu - nie wiem . Rozumiem ze daje jakies banery itp. Ale tekst powyzszy to zwykla krypta i tracicie wierygodnosc. Podpis pod forum o tym ze redakcja nie ponosi odpowiedzialnosci za teksty wystarcza.andrzej pisze:Miałem się tu na forum, jakoś szeroko wypowiadać po opublikowaniu newsa na stronie głównej ale myślę, że dwa ostatnie posty oddają cały charakter sprawy ( dzięki Panowie).
Dla porządku wkleję poniżej jeszcze raz link do newsa i jestem spokojny, że każdy inteligentny człowiek wyczyta sens tego wszystkiego. Reszta niech ogłosi upadłość...intelektualną![]()
http://www.oknonet.pl/news/idx/303_idx.html
red. nacz. Andrzej Kubicki
To jest tak smieszne ze aż głupie . Jakis megaloman z OKNOPLASTU zachwycający się wielkością swoiej firmy ...Anonymous pisze:To nie jest "leczenie kompleksów" tylko debilna [innego słowa nie znajduję] zemsta jakiegoś osobnika. Jakby OKNOPLAST miał "paść" to by najpierw Księżyc upadł na Ziemię.
Nawiasem mówiąc podobnych bzdur o upadkach jest na tym forum więcej, niestety.
Colombo "gościu" chodzi mi o firmę OKNOPLAST-KRAKÓW z Podłęża . Nie mieszam ja powiedziałem że widziałem taki wpis .Colombo pisze:POWTARZAM PO RAZ 100 .
NIE WIEM CZY TO TEN ... WIDZIAŁEM POPROSTU ŚWIEŻY WPIS I TYLE ZACIEKAWILO MNIE POPROSTU JAK KAŻDEGO CZŁOWIEKA W TEJ BRANŻY BY ZACIEKAWIŁO ... KAŻDEMU DOCIEKLIWEMU PROPONUJE SPRAWDZIĆ W SĄDZIE ... DLACZEGO JEST TAKI WPIS Z TAKA FIRMA Z TEJ MIEJSCOWOŚCI - NIE WIEM . WIEM TYLKO TO CO WIDZIALEM A WIDZIALEM WPIS OKNOPLASTU-KRAKOW MOŻE TO SPÓŁKA-CÓRKA LUB COŚ W TYM STYLU NIE WIEM JA TYLKO ZADAŁEM TEMAT I CZEKAŁEM NA ODPOWIEDŹ...
Gościu mieszasz...zaciekawiło Cię ... a później nie wiesz czy to Oknoplast, Oknoplast A czy Oknoplast B. A może to ich Dealer...
Proponuję dobrego okulistę, więcej odpoczynku i mniej bajek....
Gościu ściemniasz.... A może skoro dotarłeś do tak fascynujących źródeł, dotrzesz jeszcze raz i przedstawisz owoc swoich poszukiwań jeszcze raz na forum. I sprawdzisz dokładnie o którą firmę chodzi lub chociaż podaj gdzie dokładnie widziałeś ... i co...
Może to był sen...
To w końcu wiesz czy nie wiesz, że upadła? Jakaś? czy ta właśnie z Ochmanowa jak napisałeś wcześniej?Anonymous pisze:Powiem tylko tyle widzialem wpis ... wiem ze jakas spolka OKNOPLAST-KRAKÓW upadlaale nie wiem czy to ta , moze to byc spolka pochodna czyli ... to czyste spekulacje widzialem wpis i tyle wiem ... sam sie zdziwilem dlatego napisalem na forum ....
GDZIE TU JAKAS MOWA O WNIOSKU ?? TAM BYŁ POPROSTU WPIS ZOBACZYŁEM I MNIE TO ZACIEKAWIŁO NIE BOJE SIĘ SĄDU BO JA PODAŁEM SWOJE ŹRÓDŁO INFORMACJI A NIM WŁAŚNIE JEST SĄD ... ZACIEKAWIŁO MNIE I NAPISAŁEM ... POWTARZAM PO RAZ 100 NIE WIDZIAŁEM WNIOSKU TYLKO SAM WPIS !!! DLATEGO NAPISAŁEMMusze sie przyznac dzis bylem w sądzie i przez przypadek spojrzalem do "wielkiej księgi upadłości" a tam wpis P.P. OKNOPLAST-Kraków sp. z o.o. ... mysle moze inne ... patrze miejscowość Podłęże
Ja sie z niczego nie wycofalem ... przekrecono dodano troche i zrobila sie awantura .Anonymous pisze:Jak Ci koło d..y zimnem celi więziennej powiało to się wycofujesz ze swoich oskarżeń. Na drugi raz pomyślisz nim coś napiszesz.
Redakcja Forum zastosowała najlepszą metodę na ucięcie takich bredni.
Mam nadzieję, że w przyszłości będzie podobnie - bo od takich pomówień nie da się ustrzec. Internet jest bezkarny i można na mim wypowiadać różne idotyzmy.
Na firmi DOBROPLAST też psy wieszano - i co rozwija się jak rzadko kto.
spokojnie nie rzucam narazie nic na DOBROPLAST (co nie znaczy ze nie mam co) ale nie rzucam bo to nie jest miejsce na rozstrzyganie takich spraw . Co do OKNOPLASTU to nie wiem widzialem tylko wpis nie znam tej firmy ... a DOBROPLAST ?? szkoda gadac ja nie musze nic dodawac wszystko juz zostalo powiedziane i co gorsza wszystko zgodne z prawda ...Anonymous pisze:Ta Twoja ostatnia uwaga na temat DOBROPLASTU jedynie potwierdza, że jesteś pieniacz, [d...k żołędny] i rzucasz oskarżenia na kogo popadnie.