KTO NIE PODWYŻSZA CEN?

Gość

KTO NIE PODWYŻSZA CEN?

Post autor: Gość »

PRAWIE WSZĘDZIE CENY W GÓRĘ - KTO SIĘ NIE PODDAŁ?

oknoAD

Fabryka Okien

Re: KTO NIE PODWYŻSZA CEN?

Post autor: Fabryka Okien »

Anonymous pisze:PRAWIE WSZĘDZIE CENY W GÓRĘ - KTO SIĘ NIE PODDAŁ?
ALPLST z Grójca tel. 0 693 104 454 KBE + ROTO
Gość

wSZYSCY MUSZĄ PODNIEŚĆ CENY GDYŻ WSZYSTKO IDZIE W GÓRĘ SZYBY,,,,A TERAZ EURO!!!!1 ZACZYNAMY!!!1
Gość

Onoplast-Kraków nie podnosi cen!
Gość

Onoplast-Kraków
A co to za firma :?: :lol: :?:
Tatas

Post autor: Tatas »

Anonymous pisze:
Onoplast-Kraków
A co to za firma :?: :lol: :?:

jeden z wiekszych garazowcow. ma garaze na pare boeingow 747 ;)

Gość

Onoplast
Pierwsze słyszę...
vote

Post autor: vote »

Anonymous pisze:
Onoplast
Pierwsze słyszę...
Co wy się tak przekomarzacie na temat tej firmy.
Ja słyszałem o OKNO-PLAST z Rąbienia k/o Łodzi. To jest firma - zrobili ok. 15 tyś. okien we wrześniu i kupują 3 fimteca.
Albo ABM JĘDRASZEK z Pabianic podobny poziom czy BUDVAR ze Zduńskiej Woli.
Te firmy mają dynamikę sprzedaży rok do roku o jakiej OKNOPLAST-owi czy DAKO się nie śnilo !!! :lol: :lol:
Pozdrawiam :wink:
Gość

vote pisze:
Anonymous pisze:
Onoplast
Pierwsze słyszę...
Co wy się tak przekomarzacie na temat tej firmy.
Ja słyszałem o OKNO-PLAST z Rąbienia k/o Łodzi. To jest firma - zrobili ok. 15 tyś. okien we wrześniu i kupują 3 fimteca.
Albo ABM JĘDRASZEK z Pabianic podobny poziom czy BUDVAR ze Zduńskiej Woli.
Te firmy mają dynamikę sprzedaży rok do roku o jakiej OKNOPLAST-owi czy DAKO się nie śnilo !!! :lol: :lol:
Pozdrawiam :wink:
Ale w tym poście powiało fachową ekonomia dot. dynamiki wzrostu sprzedaży. Drogi "inteligentny" człowieku, Chiny też mają taki wzrost PKB jaki USA sie nie śniło. :oops:
Ktoś

Post autor: Ktoś »

Tutaj się zgodzę z moim przedmówcą - Wrost jest ciekawym wskaznikiem, ale jeżeli podaje się jednocześnie bazę. Dla przykładu jeżeli w zeszłym roku robiłeś 1 okno a teraz 5 to masz wzrost na poziomie 500 % w skali roku - pozostawiam bez komentarza.. Tak na marginesie, dla innych "specjalistów" którzy lubią rzucać fachowo brzmiącymi terminami i ferować opinie na temat kondycji różnych firm, proszę o podawanie : 1. zysk netto za okres ubiegły; 2. Zadłużenie bierzące; 3. Majątek (aktywa, pasywa) 4. Inwestycje......za ostatnie 3 lata... To w zupełności wystarczy... cała reszta to bełkot, na który nie radzę zwracać uwagi.

Pozdrawiam..
COPAL
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: COPAL »

My nie podnosimy cen :)
petersen2

Post autor: petersen2 »

Panie"Ktoś"-u ..i to mi się podoba ...gasić takich ekonomistów od Hary Leppera.........Pozdrawiam..a w/w speców też pozdrawiam i do książek Panowie fachowcy!!!! :lol: :lol:
ODPOWIEDZ