KTO NIE PODWYŻSZA CEN?
-
Fabryka Okien
Re: KTO NIE PODWYŻSZA CEN?
ALPLST z Grójca tel. 0 693 104 454 KBE + ROTOAnonymous pisze:PRAWIE WSZĘDZIE CENY W GÓRĘ - KTO SIĘ NIE PODDAŁ?
-
Gość
-
Tatas
-
vote
Co wy się tak przekomarzacie na temat tej firmy.Anonymous pisze:Pierwsze słyszę...Onoplast
Ja słyszałem o OKNO-PLAST z Rąbienia k/o Łodzi. To jest firma - zrobili ok. 15 tyś. okien we wrześniu i kupują 3 fimteca.
Albo ABM JĘDRASZEK z Pabianic podobny poziom czy BUDVAR ze Zduńskiej Woli.
Te firmy mają dynamikę sprzedaży rok do roku o jakiej OKNOPLAST-owi czy DAKO się nie śnilo !!!
Pozdrawiam
-
Gość
Ale w tym poście powiało fachową ekonomia dot. dynamiki wzrostu sprzedaży. Drogi "inteligentny" człowieku, Chiny też mają taki wzrost PKB jaki USA sie nie śniło.vote pisze:Co wy się tak przekomarzacie na temat tej firmy.Anonymous pisze:Pierwsze słyszę...Onoplast
Ja słyszałem o OKNO-PLAST z Rąbienia k/o Łodzi. To jest firma - zrobili ok. 15 tyś. okien we wrześniu i kupują 3 fimteca.
Albo ABM JĘDRASZEK z Pabianic podobny poziom czy BUDVAR ze Zduńskiej Woli.
Te firmy mają dynamikę sprzedaży rok do roku o jakiej OKNOPLAST-owi czy DAKO się nie śnilo !!!![]()
![]()
Pozdrawiam
-
Ktoś
Tutaj się zgodzę z moim przedmówcą - Wrost jest ciekawym wskaznikiem, ale jeżeli podaje się jednocześnie bazę. Dla przykładu jeżeli w zeszłym roku robiłeś 1 okno a teraz 5 to masz wzrost na poziomie 500 % w skali roku - pozostawiam bez komentarza.. Tak na marginesie, dla innych "specjalistów" którzy lubią rzucać fachowo brzmiącymi terminami i ferować opinie na temat kondycji różnych firm, proszę o podawanie : 1. zysk netto za okres ubiegły; 2. Zadłużenie bierzące; 3. Majątek (aktywa, pasywa) 4. Inwestycje......za ostatnie 3 lata... To w zupełności wystarczy... cała reszta to bełkot, na który nie radzę zwracać uwagi.
Pozdrawiam..
Pozdrawiam..
-
petersen2