Czas ucieka Okna zostaną

Gość

Czas ucieka Okna zostaną

Post autor: Gość »

Każdy wyrób stosowany w budownictwie polskim musi posiadać odpowiednie dokumenty stwierdzające jego zgodność z polskimi normami i przepisami budowlanymi.

Dokumentami tymi są : certyfikaty, aprobaty techniczne oraz atesty. Otrzymanie tych dokumentów jest wynikiem pozytywnego przebadania produktów występujących w obrocie budowlanym. Stolarka produkowana przez PP OKNOPLUS posiada wszelkie w/w dokumenty zarówno te obejmujące wyrób finalny, jak i jego podzespoły (profile, okucia, szyby, wzmocnienia itp.)

Chciałbym zobaczyć Certyfikat Zgodności z AT dot. okien OvalPlus (Salamander 3D), a jak nie macie to zmieńcie to na swojej stronie, jeszcze jakiś dociekliwy klient zgłosi, że został wprowadzony w błąd.

Certyfikaty OknoPlus!

Ps Tak mi ten baner u góry mrygał i mrygał aż w końcu skusiłem sie zobaczyć co to za okna.....

oknoAD

Laik dealer

Okna zostaną

Post autor: Laik dealer »

Czyżbyś coś niepokojącego słyszał o profilu Salamnder 3D?
Gość

:oops: :oops: :oops:
Gość

Re: Czas ucieka Okna zostaną

Anonymous pisze:
Ps Tak mi ten baner u góry mrygał i mrygał aż w końcu skusiłem sie zobaczyć co to za okna.....
Całe to foru służy chyba tylko do znajdowania przez Pana Andrzeja admina forum do znajodanaia chętnych na reklamowanie się na oknonecie. Mam kłopot z firmą CDM Majewski . Pan Andrzej sam zgłosił się do mnie aby pomóc w rozwiązaniu tego problemu . Po pewnym czasie pojawił się baner tej firmy a Pan Andrzej "zapomniał" :wink: p swojej obietnicy . Podczas rozmowy telefonicznej ze mną pytał się też czy mój dostawca okien nie byłby reklamą na Oknkonecie.
Nie jest ważne co się rekalmuje , ważne jest aby była z tego kasa. :!:
ODPOWIEDZ