Każdy wyrób stosowany w budownictwie polskim musi posiadać odpowiednie dokumenty stwierdzające jego zgodność z polskimi normami i przepisami budowlanymi.
Dokumentami tymi są : certyfikaty, aprobaty techniczne oraz atesty. Otrzymanie tych dokumentów jest wynikiem pozytywnego przebadania produktów występujących w obrocie budowlanym. Stolarka produkowana przez PP OKNOPLUS posiada wszelkie w/w dokumenty zarówno te obejmujące wyrób finalny, jak i jego podzespoły (profile, okucia, szyby, wzmocnienia itp.)
Chciałbym zobaczyć Certyfikat Zgodności z AT dot. okien OvalPlus (Salamander 3D), a jak nie macie to zmieńcie to na swojej stronie, jeszcze jakiś dociekliwy klient zgłosi, że został wprowadzony w błąd.
Certyfikaty OknoPlus!
Ps Tak mi ten baner u góry mrygał i mrygał aż w końcu skusiłem sie zobaczyć co to za okna.....
Czas ucieka Okna zostaną
-
Gość
Re: Czas ucieka Okna zostaną
Całe to foru służy chyba tylko do znajdowania przez Pana Andrzeja admina forum do znajodanaia chętnych na reklamowanie się na oknonecie. Mam kłopot z firmą CDM Majewski . Pan Andrzej sam zgłosił się do mnie aby pomóc w rozwiązaniu tego problemu . Po pewnym czasie pojawił się baner tej firmy a Pan Andrzej "zapomniał"Anonymous pisze:
Ps Tak mi ten baner u góry mrygał i mrygał aż w końcu skusiłem sie zobaczyć co to za okna.....
Nie jest ważne co się rekalmuje , ważne jest aby była z tego kasa.