maco
-
blleee.......!!!
-
dyst
znam tylko jednego
znam tylko jednego doradcę "TN" jest ok
potrafi doradzić a nie kawały sypać
ma poważne podejście do sprawy
potrafi doradzić a nie kawały sypać
ma poważne podejście do sprawy
-
facet z maco
Widać Ty jeszce należysz do przedpotopowców z ery zlodowacenia i znasz się tylko na zaszczepkach i skobelkach, a wypowiadając się o ludziach o których zresztą nie masz pewnie bladego pojęcia bo dowiedziałeś się przez piątego kolegę o Maco postaraj się nikogo nie urażać.
To własnie mnie denerwuje, że potraficie narzekać, krytykować nie przyznając się do tego, na domiar nigdy nie przytaczacie konkretów, rzucacie tylko pusto brzmiącymi sloganami i oszczerstwami.
Pozdrawiam
To własnie mnie denerwuje, że potraficie narzekać, krytykować nie przyznając się do tego, na domiar nigdy nie przytaczacie konkretów, rzucacie tylko pusto brzmiącymi sloganami i oszczerstwami.
Pozdrawiam
kos.z
-
branzo
-
mirek
czy mozesz ( jesli potrafisz ) podac mi dlaczego maco jest lepsze od inny producentow okuc np. sigenia, roto frank, winkhauskos.z pisze:Widać Ty jeszce należysz do przedpotopowców z ery zlodowacenia i znasz się tylko na zaszczepkach i skobelkach, a wypowiadając się o ludziach o których zresztą nie masz pewnie bladego pojęcia bo dowiedziałeś się przez piątego kolegę o Maco postaraj się nikogo nie urażać.
Pozdrawiam
prosze o podanie jaki jest proceniowy udzial w rynku okuc, poszczegolnych producentow ( chodzi o rynki europejskie)
cytujac Twoja wypowiedz prosze o konkrety i nie rzucac pustymi sloganami o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad swietami wielkanocnymi
-
gość z nikąd
daremne i łatwopalne
takie okucie to do obory sie nawet nie nadaje
a kawały wole posłuchać w TV
a łatwopalny ładunek ......... jeszcze zobaczycie
a kawały wole posłuchać w TV
a łatwopalny ładunek ......... jeszcze zobaczycie
-
Fachowiec
Jak tak czytam te niektóre wypowiedzi to wydaje mi się że piszą tutaj ludzie z innej branży, może odzieżowej, spożywczej.
Ludzie, okucie MACO naprawdę wiedzie prym wśród innych okuć. Jest swoistym prekursorem w tej dziedzinie. Posiada wiele różnych, dobrych rozwiązań technicznych. Jest to jedyne okucie, które w standarcie posiada tak bogate wyposażenie. Na a jak się nie płaci to się też nie ma dostaw lub są one dziurawe. Znam wile okuć od strony praktycznej (winkhaus, Roto, Aubi, Sigenia) i każdemu polecę najpierw Maco potem długo, długo nic a dopiero potem resztę.
A ludzie z Maco - życzę każdemu takich pracowników.
LL
Ludzie, okucie MACO naprawdę wiedzie prym wśród innych okuć. Jest swoistym prekursorem w tej dziedzinie. Posiada wiele różnych, dobrych rozwiązań technicznych. Jest to jedyne okucie, które w standarcie posiada tak bogate wyposażenie. Na a jak się nie płaci to się też nie ma dostaw lub są one dziurawe. Znam wile okuć od strony praktycznej (winkhaus, Roto, Aubi, Sigenia) i każdemu polecę najpierw Maco potem długo, długo nic a dopiero potem resztę.
A ludzie z Maco - życzę każdemu takich pracowników.
LL
-
czytelnik
Widać, że chłopcom z Maco sie nudzi
Widać, że chłopcom z Maco sie nudzi. Zamisat pisać tu te wszystkie głupoty o swoim okuciu, lepiej zadbaliby o pełne dostawy do swoich nielicznych klientów.
Były (już) klient Maco.
Były (już) klient Maco.
-
dealer