stabilizarory ? a co to takiego ?
-
Gość
-
AndyB
a nawet wiecej
zgadzam sie z przedmowca dodam tylko ze baz nich nawet Tobie zakalec nie wyjdzie tylko spalona pieczen.... 
-
student
-
STUDENT
-
Gość
-
Gość
-
STUDENT
-
Gość
-
student
To jest mala prowokacja z mojej strony. Mam ksiazke p. Obłój, o ile sie nie myle jedyna na rynku dot. "Polichlorku winylu". Jestem studentem Politechniki Poznańskiej i ucze sie materialoznawstwa, poza tym ostatnio moi starsi wybierali okna pvc do domu i jakos zaden z kilkunastu sprzedawcow okien pvc nie potrafil ze mna na ten temat dyskutowac.
Panowie! To zenujace, ze nie wiecie co tak naprawde sprzedajecie, a to co czasem slyszalem z Waszych ust to pozal sie Boze zbior klamstw, wlasnych teorii, negacji faktow itd. itp.
Pozdrawiam
Panowie! To zenujace, ze nie wiecie co tak naprawde sprzedajecie, a to co czasem slyszalem z Waszych ust to pozal sie Boze zbior klamstw, wlasnych teorii, negacji faktow itd. itp.
Pozdrawiam
-
niedoinformowany
taki z Ciebie mądrala, a w kilku zdaniach nie potrafisz odpowiedzieć na zadane pytanie w sposób prosty i konstruktywny.student pisze:To jest mala prowokacja z mojej strony. Mam ksiazke p. Obłój, o ile sie nie myle jedyna na rynku dot. "Polichlorku winylu". Jestem studentem Politechniki Poznańskiej i ucze sie materialoznawstwa, poza tym ostatnio moi starsi wybierali okna pvc do domu i jakos zaden z kilkunastu sprzedawcow okien pvc nie potrafil ze mna na ten temat dyskutowac.
Pozdrawiam
Piszesz że handlowcy nie wiedzą co sprzedają - więc masz pole do popisu, studenciku, tylko krótko proszę, zwięźle i bez wywodów. "niedoinformowani" handlowcy czekają
-
Gość
-
Gość