Poziom sprzedaży

Umberto
Rozgadany
Rozgadany

Poziom sprzedaży

Post autor: Umberto »

Zaobserwowałem w grudniu gwałtowny spadek sprzedaży w stosunku do listopada (około trzykrotnie). Jak sie kształtuje sytuacja w innych regionach Polski? Piszę z Radomia (mazowieckie). Mimo, ze robimy dużo wycen to zamówień jest niewiele.
Pozdrawiam

oknoAD

Gość

Post autor: Gość »

Wszedzie to samo Umberto. Kicha.
Gość

yap... strasznie padlo ...
Gość

Anonymous pisze:yap... strasznie padlo ...
A pomyslec,że najgorsze jeszcze przed nami
Gość

A może być jeszcze gorzej???? Chyba już nie.
Nie przypominam sobie tak "cienkiego" grudnia. Klienci zaskoczyli wszystkich. Zamiast wydać kasę na okna wolą trzymać je w skarpetce. A może jest już taka bieda, że nie stać ich na okno. Może trzeba będzie znów obniżyć cenę na 034. Proponuję od stycznia utrzymać sprzedaż okna 1465/ 1435 na poziomie 350 zł. Tak dla sprawdzenia rynku.
Gość

Rozdawaj okna za darmo.

Gość

Za darmo ? Za darmo to możesz mnie pocałować w .. czoło.
Gość

Re: Poziom sprzedaży

Umberto pisze:Zaobserwowałem w grudniu gwałtowny spadek sprzedaży w stosunku do listopada (około trzykrotnie). Jak sie kształtuje sytuacja w innych regionach Polski? Piszę z Radomia (mazowieckie). Mimo, ze robimy dużo wycen to zamówień jest niewiele.
Pozdrawiam

Wielkopolska- podobnie jak u Was spadek ok. 50%. Przerwę świąteczną zaczynamy w tym roku bardzo wcześnie bo 22.12. i nie wiem czy jest sens wracać. Bo po co ?
Pruszków

Post autor: Pruszków »

U nas poziom Listopada
Gosc

spadek ....

Post autor: Gosc »

W branży od 4 lat. Takiego grudnia jeszcze nie było.... . :( , Kicha.
Łódzkie
Umberto
Rozgadany
Rozgadany

Co to będzie? :-/

Post autor: Umberto »

Lipa jak brzoza. A ja zamierzałem otworzyć nowy punkt w styczniu, ale chyba pieniądze wydam na przetrzymanie grudnia :-(
Dzieki za relacje, mimo że niewesołe. Pozdrawiam wszystkich.
ODPOWIEDZ