Pozdrawiam.
SKANSKA
-
Gość
Re: SKANSKA
Gdzie Ty żyjesz skoro nie znasz takiej firmy jak Skanska?Umberto pisze:Czy ktoś zna firmę SKANSKA? Chcą kupić ode mnie sporo okien z montażem. Płacą? A może nie warto zawracać sobie głowy? Proszę o opinie.![]()
Pozdrawiam.
Skanska Polska to bardzo duża firma , ma chyba 500 mln kapitału zakładowego za tą kasę byś kupił TRAS , OKNOPLAST, MS a zostało by ci jeszcze na BAJCARA , PETECKIEGO i BROKAT i jeszcze by zostało .... to chyba dobrze świadczy o firmie . SKANSKA to duża chyba szwedzka firma budowlana , która wykupiła polski EXBUD ... można im zaufać , realizują ogromne inwestycje w Warszawie i nie tylko . Solidny partner .
Maxio
-
Producent PVC
-
Darro
Odpowiedz sobie na pytanie: ile zrobiłłem kontraktów na ok. 500 tysięcy - 1 mln złotych? Jeśli odpowiedź brzmi mniej niż 5 zatrudnij dobrego prawnika do przejrzenia umowy. Nie znaczy że Skanska to nieuczciwa firma, wręcz przeciwnie. To Ty po prostu jesteś za cienki.. Jeśli natomiast odpowiedż brzmi więcej niż 5 (i mimo to Twoja firma wciąż istnieje) to jakim cudem nie wiesz co to jest Skanska...
Pozdrawiam... zawsze musi być pierwszy raz.
Pozdrawiam... zawsze musi być pierwszy raz.
-
darek 13
sprzedałem okna pracownikom działu ofertacji, zwykłe rzuczki. niczego ekstra nie zobaczyłem-to samo co wszędzie niska cena -niska cena-niska cena-niska cena -niska cena-niska cena-niska cena -niska cena-niska cena-niska cena -niska cena-niska cena=BÓG.
niska cena. a podobno stawiają na jakość??????????
potwierdzam prywatnie tak, stawiają na jakość choć o budownictwie........................... w wygrywaniu przetargów bóg = niska cena.
dopasowali się do polskich realiów.
niska cena. a podobno stawiają na jakość??????????
potwierdzam prywatnie tak, stawiają na jakość choć o budownictwie........................... w wygrywaniu przetargów bóg = niska cena.
dopasowali się do polskich realiów.
-
Gość
-
Darek 13
-
mirek
-
DAREK 13
Maxio mówiłeś o wszystkich wypowiedziach opatrzonych nickiem DAREK 13, nie o moich wypowiedziach.
Wracając do tematu każdy przetarg nie tylko okienny którego warunki czytałem, ustawione miał parametry cenowe znacznie wyprzedzające jakościowe.
Tak się składa że decydenci tych przetargów w życiu prywatnym lubią dobrą jakość, często są otoczeni wręcz luksusowym przepychem. Jeśli idzie o wydawanie pieniędzy publicznych to cena jest bogiem, taniocha bez umiaru.
Napisz Maxio jak usłyszysz o innych kryteriach przyjęcia oferty, takich gdzie liczy się coś poza ceną.
Wracając do tematu każdy przetarg nie tylko okienny którego warunki czytałem, ustawione miał parametry cenowe znacznie wyprzedzające jakościowe.
Tak się składa że decydenci tych przetargów w życiu prywatnym lubią dobrą jakość, często są otoczeni wręcz luksusowym przepychem. Jeśli idzie o wydawanie pieniędzy publicznych to cena jest bogiem, taniocha bez umiaru.
Napisz Maxio jak usłyszysz o innych kryteriach przyjęcia oferty, takich gdzie liczy się coś poza ceną.
-
Gość
-
DAREK 13
Mirek twój silverline to druga liga (słaby, nieznany, bez tradycji, kiepski marketing,małe moce produkcyjne, egzotyczny......). Po co się pchasz do pirwszej ( np. THYSSEN<ALUPLAST< DEUCENNIK< KBE< VEKA< ITP>>sorka jak kogoś nie wymieniłem).
Maxio (dealer Trasa) i tak wybierze najtańszego, ten zaraz po tym padnie i Maxio znowu będzie wdzięczył do Ciebie...............................................
Kończę polskim wkładem w unie europejską "dookoła Macieju".
:):):)::):)
Maxio (dealer Trasa) i tak wybierze najtańszego, ten zaraz po tym padnie i Maxio znowu będzie wdzięczył do Ciebie...............................................
Kończę polskim wkładem w unie europejską "dookoła Macieju".