No, to panowie może jakieś refleksje z BUDMY ...

Framuga

No, to panowie może jakieś refleksje z BUDMY ...

Post autor: Framuga »

:shock:

oknoAD

Gość

Post autor: Gość »

d.... d.... d.... d.... .... koniec opowieści ... :lol:
goniec targowy

Post autor: goniec targowy »

wszystkie ważne firmy w drewnie były obecne, w plastikach maluchno, na froncie dachowych zastanawia nieobecność Veluxa choć w sumie stoisko fakro było tak do niego podobne że można się było pomylić :) więcej niż zwykle maszyn i urządzeń do produkcji

generalnie mniej firm niż w 2003 i nic nowego

przegięciem budmy2004 nazwałbym stoisko z rozbierającą się dziewczyną i jej tańcem na rurze ... na eroticonie proszę bardzo ale na targach budowlanych ??? żeby choć była dobrze zbudowana :)

rekomendacja : jechać na jeden dzień
Gość

To chyba jedyny sposób, aby jeszcze kogoś przyciągnąć ..., ale tu wciąż mówimy o zwykłych gapiach, co z firmami wystawiającymi się??? (zmowa, czy może po prostu udział w tej imprezie jest już bez sensu?!...). Czyżby zatem w przyszłym roku jednak EROTICONE... :oops:
Bzinks

Post autor: Bzinks »

Dużo ludzi tam gdzie fajne laski :D , tam gdzie można napic się piwka , a niekoniecznie dobre produkty , odczuć niestety można małą recesje , mnie gażetów reklamowych , skromniejsze prezentacje , ale był HALAMA! , może za rok będzie lepiej , tego wszystkim życzę
wolfe

Post autor: wolfe »

Takiej biedy nie widziałem od czasu upadku targów gdańskich "Okna". Nędza przeplatana tanim festynem dla naszych sąsiadów za wschodniej granicy... Mam tylko nadzieję, że jednak wejdzie w życie zapowiadana obecność co 2 lata ważniejszych firm.
P.s. Wierzę, że występy na targach Grzesia Halamy nie są zwiastunem komicznej sytuacji w branży okiennej.

Gość

[quote="wolfe"]Takiej biedy nie widziałem od czasu upadku targów gdańskich "Okna". Nędza przeplatana tanim festynem dla naszych sąsiadów za wschodniej granicy... Mam tylko nadzieję, że jednak wejdzie w życie zapowiadana obecność co 2 lata ważniejszych firm.

A może jednak branżowe targi okienne powinno się zrobić gdzieś poza Poznaniem? Może w Łodzi, a może w Krakowie? Chodzi o to, żeby było i taniej i bardziej konkretnie..
MK

BUDMA

Post autor: MK »

Więcej Niemców niż Polaków. 50% uczestników w stanie wskazującym na spożycie. Niektóre stoiska były całkiem fajne. Szkoda, że tak mało nowości.
Gość

była BUDMA, ni ma BUDMY - tak jakby sie nic nie wydarzylo
goniec targowy

Post autor: goniec targowy »

dobra uwaga ... rzeczywiście niewiele budma zmieniła na tym padole łez
ODPOWIEDZ