Czy będzie lepiej????
Czy będzie lepiej????
Ten rok się kończy i nie widać, że będzie lepiej a co z przyszłym. Na pewno wszyscy się zastanawiamy kto odpadnie a kto się wzmocni na rynku okien.
Jakie są wasze prognozy ( ale nie pogodowe).
Jakie są wasze prognozy ( ale nie pogodowe).
Powiało pesymizmem w waszych wypowiedziach. Ja myślę, że w końcu rynek zweryfikuje słabych i nastąpi konsolidacja firm zarówno produkujących jak i sprzedających. Obecnie jest nadwyżka podaży nad popytem i to musi doprowadzić do upadku słabych. W żadnej branży nie ma takiego rozproszenia jak w oknach.
Zapowiadana przez kolejne 5 lat z rzędu (jak dobrze pamiętam) weryfikacja rynku staje się powoli rzeczywistością... No i dobrze!
Zostaną najlepsze punkty sprzedaży i najsilniejsi producenci - to jest moje pobożne życzenie
Ci, którzy niedawno przerzucili się z handlu pietruszką na okna przejdą na ciuchy albo jeszcze co innego a okiarze z prawdziwiego zdarzenia zostaną i nadal będą zarabiali!
...Czego życzę wszystkim profesjonalistą w tej branży !!
Zostaną najlepsze punkty sprzedaży i najsilniejsi producenci - to jest moje pobożne życzenie
Ci, którzy niedawno przerzucili się z handlu pietruszką na okna przejdą na ciuchy albo jeszcze co innego a okiarze z prawdziwiego zdarzenia zostaną i nadal będą zarabiali!
...Czego życzę wszystkim profesjonalistą w tej branży !!
-
monciak
- Profesjonalista

- Kontakt:
w końcu ktoś napisał rozsądne słowa. Trzeba przetrwać słaby sezon ma on właśnie te dobre zalety że może pozamykają się ci od pietruszek. Już teraz połowa ma problemy z płatnościami a zima goni a tak naprawde to narzekają ci dla których wydatek 5 tys ne reklame to abstrakcja. Więc głowa do góry "okniarze".
Za rok znowu będzie jesień myśle że ta lepsza jesień.