Giecie profili

mariusz$
Czytelnik
Czytelnik

Giecie profili

Post autor: mariusz$ »

Mialem przyjemnosc z korzystania z uslug firmy Łuk Serwis zakończyło się to porażką, więc nie polecam nikomu tej firmy.
Dziadostwo i jeszcze reklamują się na oknonecie. Powini reklamowac się jako firma która umie spieprzyć łuki.
pozdrawiam

oknoAD

Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Re: Giecie profili

Post autor: DAREK 13 »

mariusz$ pisze:Mialem przyjemnosc z korzystania z uslug firmy Łuk Serwis zakończyło się to porażką, więc nie polecam nikomu tej firmy.
Dziadostwo i jeszcze reklamują się na oknonecie. Powini reklamowac się jako firma która umie spieprzyć łuki.
pozdrawiam

A Ty Mariuszku nigdy nic nie spieprzyłeś.................................................
poza tym postem.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
mariusz$
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: mariusz$ »

A ty co jesteś ich wielbicielem to masz dobry gust ........pajacu
MANIEK
Ekspert
Ekspert

Post autor: MANIEK »

Wykonać okno nietypowe jest bardzo trudno, łatwo przyjąć zlecenie i skasować klienta, tak samo jak obrazić.
aluciech
Czytelnik
Czytelnik

Re: Giecie profili

Post autor: aluciech »

DAREK 13 pisze:
mariusz$ pisze:Mialem przyjemnosc z korzystania z uslug firmy Łuk Serwis zakończyło się to porażką, więc nie polecam nikomu tej firmy.
pozdrawiam

A Ty Mariuszku nigdy nic nie spieprzyłeś.................................................
poza tym postem.
DAREK13
Zaczynasz być upierdliwy i czepiasz sie o wszystko - to nie ladnie ( broń pozostaw w szatni)
Na marginesie chciałem ci przypomniec ze 7 miesięcy temu zamówiłes u mnie okno i do tej pory nie odebrałeś - to sie dopiero nazywa spieprzenie sprawy
I kto tu wedlug ciebie jest śępem???????????
Niech boska opatrzność broni wszystkich producentów przed nieuczciwymi dilerami
PS .
MARIUSZ$ - Zapraszam do giecia profili u mnie.
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

mariusz$ pisze:A ty co jesteś ich wielbicielem to masz dobry gust ........pajacu
Pistolety czy noże za tego pajaca, mój tel na PW.
pozdrawiam n polecam rękawice......pozwalają wychować potomstwo, ale twój wybór.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"

Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Do Pana Krzysztofa, z Alucich, tego od drewnianej praski......

Wszystkim dostawcą płacę gotówką, ..........
to jedno okno na próbę od cie też zapłaciłem gotowizną, więc markuj co piszesz, po za tytm nic do ciebie nie mam. Po prostu nerwy mi puściły jak piszesz że w swoim, trochę większym garażu, składasz wypieszczone okna.

Dałeś d.... stary...............młokosie
Kazdy może podjechać i stwierdzić że to faktycznie garaż.
Pozdrawiam i radzę odpi****się n9ie ma sz szans w rankingu jakość, w jakimś innym (czytaj, nie gorszym, co najmniej równorzędnym jesteś mistrzem) może odniesieś sukces.
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

DAREK 13 pisze:
mariusz$ pisze:A ty co jesteś ich wielbicielem to masz dobry gust ........pajacu
Pistolety czy noże za tego pajaca, mój tel na PW.
pozdrawiam n polecam rękawice......pozwalają wychować potomstwo, ale twój wybór.

Tak naprawdę nie znam ich, o tej firmie pierwszy raz dowiedziałem się na forum.
Twoja wypowiedź sprowokowała moją odpowiedź, i wszystko.
Bez zagłebiania się w temat.
aluciech
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: aluciech »

Do Darek13[
Cytat:
"Wszystkim dostawcą płacę gotówką, ..........
to jedno okno na próbę od cie też zapłaciłem gotowizną, więc markuj co piszesz, po za tytm nic do ciebie nie mam.
Dałeś d.... stary...............młokosie"
Koniec cytatu

Moja odpowiedź:

Szanowny panie Darku W....... nie jestem zwolennikiem zalatwiania prywatnych spraw na forum wiec to co tu teraz napisze nie powinno sie tu znaleźć, ponieważ forum ma pomagac naszej branzy a nie jej szkodzić.
Jednak chcialem uprzejmie Panu przypomnieć , ze jest Pan w błędzie, poniewaz zamówione przez Pana okienko dnia 19 marca br. nie zostalo odebrane do tej pory ( i niech juz tak zoztanie - moja strata ) wiec nie ma mowy o zadnej jak Pan to ujął "gotowiznie" czyli jak mniemam gotówce.
To tyle tyułem wyjaśnień - temat powyższy uznaje za zakończony i kropka.

Ps. Kto jest najwiekszym pasozytem dla producenta okien??? - nieuczciwy diler ( to oczywiście nie o Panu Panie Darku W.. )
Pozostaje z wyrazami Głebokiego Szacunku i zycze jak najwiekszej "sprzedaży" na wiosne 2005 - sobie i Panu Panie Darku W. równiez .
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

A Pan nie zapłacił mi za dzialkę na marsie................

Żeby zgłaszać roszczenia musi być po temu podstawa. A jeśli nie jest się pewnym do kogo się pije to lepiej się powstrzymać. Nie zamawiałem u Pana okna 19 marca. Zamówiłem w Pana firemce tylko raz i tylko jedno okno, rozliczyłem się gotowizną tak jak wszędzie.
tomi
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: tomi »

DAREK 13 pisze:A Pan nie zapłacił mi za dzialkę na marsie................

Żeby zgłaszać roszczenia musi być po temu podstawa. A jeśli nie jest się pewnym do kogo się pije to lepiej się powstrzymać. Nie zamawiałem u Pana okna 19 marca. Zamówiłem w Pana firemce tylko raz i tylko jedno okno, rozliczyłem się gotowizną tak jak wszędzie.
chyba łatwo was pogodzić :idea: :
jeżeli zamówienie było na jedno okno to powinien być papier na jedno okno, jeżeli zamówienie było na dwa okna to powinny być zamówienie/a na dwa okna.
jeżeli ktoś zamawiał działkę na marsie ... to też jest na to glejt :wink:

chyba że ktoś przyjmuje zamówienia "na gębę", ale tu już chyba nikt nie dojdzie prawdy :roll: a poszkodowany może mieć pretensje do samego siebie

Wesołych Świąt
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Co by było gdyby było, na napewno tel. do dealera, a nie pisanie na forum.
ODPOWIEDZ