SCHUCO,VEKA,THYSSEN...

tercus
Czytelnik
Czytelnik

SCHUCO,VEKA,THYSSEN...

Post autor: tercus »

Witam wszystkich oknoznawców. Proszę o poradę.Co wybrać?
SCHUCO+WIKHAUS - JEZIERSKI
VEKA+ROTO - VETREX
THYSSEN+ROTO - BUDVAR
VEKA+WIKHAUS - DAKO,
mieszkanko w bloku płytowcu, po wstępnym rozeznaniu rynku lokalnego myślę że ci 4-ej sprzedawcy wchodzą w grę.
Zdaję sobie sprawę że ilu producentów i dostawców tyle opinii, jednak zaryzykuję i proszę o rzetelną odpowiedź. Tak szczerze to chyba już za dużo się naczytałem i zrobił mi się mętlik w głowie, ale każdy poscik wezmę pod uwagę.Wszyscy sprzedawcy cenowo zbliżeni. Pozdrawiam.Jacek.

oknoAD

zoni-system
Czytelnik
Czytelnik

Co wybrać...........

Post autor: zoni-system »

Większej róznicy między tymi propozycjami nie ma. Myślę ,że można jeszcze wziąć pod uwagę Aluplast z okuciami Siegeni. Dobre okna ,rozsądna cena,profesjonalny montaż.Co trzecie okno w Polsce to okno w systemie Aluplast.!0 lat gwarancji fabrycznej oraz pełny serwis.
[email protected]
Okna PCV i drewniane,dobra jakość,profesjonalny montaż,rozsądna cena.Na PCV 10 lat gwarancji.Moi klienci zostaja moimi przyjaciółmi.
Prezes
Małomówny
Małomówny

Post autor: Prezes »

oczywiście thyssen+roto+klamka secustic z budwaru.
satysfakcja gwarantowana.
holsten8
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: holsten8 »

Profile i okucia znanych i renomowanych firm. Producenci również dobrze znani. Ceny pewnie b.podobne. Wybrałbym tę która ma sprawdzoną ekipę montażową (tzn montowała u cioci, wujka, znajomych itp)

pozdrawiam
holsten8
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: holsten8 »

aha byłbym zapomniał liczy się również efekt wizualny, ale to już rzecz gustu
MANIEK
Ekspert
Ekspert

Re: Co wybrać...........

Post autor: MANIEK »

zoni-system pisze:Większej róznicy między tymi propozycjami nie ma. Myślę ,że można jeszcze wziąć pod uwagę Aluplast z okuciami Siegeni. Dobre okna ,rozsądna cena,profesjonalny montaż.Co trzecie okno w Polsce to okno w systemie Aluplast.!0 lat gwarancji fabrycznej oraz pełny serwis.
[email protected]
TO JEST REKLAMA 0 LAT GWARANCJI :D

darpex
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: darpex »

Polecam DAKO, firma solidna, sprawdzona, mam w mieszkaniu z wielkiej płyty od 5 lat. 0 problemów. Polecam profil softline oraz okucia auto pilot.
POZDRAWIAM.
marmat
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: marmat »

VEKA + WINKHAUS ZDECYDOWANIE
miroslaw

odp.

Post autor: miroslaw »

Najbardziej wiarygodna to ta gwarancja 10lat,załóż i pożegnaj się z firmą,wianka nie rób bo i tak nie przyjadą ...zgonia wszystko na brak czasu,nieuwage klienta,brak konserwacji...zawsze jest wymówka.Najwieksi górują w tych klockach.
Awatar użytkownika
RRQ
Ekspert
Ekspert
Kontakt:

Post autor: RRQ »

VEKA+WIKHAUS to połączenie zupełnie jak połaczenie czili i tekili.... dla mnie bomba :-D
benjii
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: benjii »

polecam system Veka + okucie Winkhaus a profil tylko perferctline żaden tam softline :)
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ